Mladićeva krvna slika je katastrofalna, iz dana u dan je LOŠIJE: Darko za Novosti o zdravstvenom stanju generala

S.J.M.

09. 06. 2020. u 22:17

Darko navodi da kad se telefonom čuje sa ocem, uočava da je on prilično umoran i iscrpljen

Младићева крвна слика је катастрофална, из дана у дан је ЛОШИЈЕ: Дарко за Новости о здравственом стању генерала

Darko Mladić

ZDRAVSTVENO stanje generala Ratka Mladića iz dana u dan je lošije. Najveći problem mu predstavlja katastrofalna krvna slika. Hemoglobin koji mu je pre desetak dana bio kritičan na 4,9, sada je još lošiji i pao je na 4,4. Normalno je da bude između 8 i 11.

Ovo za "Novosti" kaže generalov sin Darko Mladić, navodeći da je porodica veoma zabrinuta.


- Srpski lekari, koje je angažovala odbrana da pogledaju njegove nalaze koje smo do sada dobili, ubeđeni su da general ima unutrašnje krvarenje - kaže nam Darko. - Međutim, pritvorski lekari ga ne vode u bolnicu da se urade analize i snimci i utvrdi dijagnoza.


Jedino su mu prošle nedelje dali jednu dozu transfuzije krvi, ali to je nedovoljno.

Darko kaže da lekari smatraju da sa tako lošim hemoglobinom Ratko ne bi mogao da preživi ni najslabiji moždani udar, kakve je proteklih godina u pritvoru uspeo da pregura na nogama:


- Porodica strahuje od najgoreg, jer mu je alarmantno stanje. Morao bi da bude u bolnici. Iako nedeljama zahtevamo i apelujemo, uopšte ne preduzimaju odgovarajuće lečenje. Takođe nam i dalje ne daju svu njegovu zdravstvenu dokumentaciju.


Darko navodi da kad se telefonom čuje sa ocem, uočava da je on prilično umoran i iscrpljen.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Petar J. Vetar

09.06.2020. 23:27

DRŽI SE RATKO!!! Ponos i dika srpskih oficira.Osvetnik za 2000 muškaraca,žena,dece i staraca ubijenih iz "zaštićene zone" pod komandom kukavice Nasera koji je pobegao helikopterom ostavivši svoje saborce na cedulu. I pored filmskih zapisa gde se vidi da Ratko sklanja muslimaske žene, decu i starce - uprkos svemu - za Srbe nema pravde. Uprkos i Markalama i svim Alijinim prevarama koje su bile očite i vidljive - ništa. Svet se pravi gluvim i nemim. Neka...sve na kraju dođe na svoje.

Nije lako biti srbofob

10.06.2020. 00:38

Haos u Americi je povampirio fosile nato-nacizma da požele krv, smrt, užase, ubijanja...

Nista drugo

10.06.2020. 05:48

Nego izem ti drzavu i narod koji izdade ovakvog heroja. Srecno generale, nikad neces biti zaboravljen i doci ce vrijeme da budes na pravom mjestu u historiji Srba. Na vrhu.

Р.Српска

10.06.2020. 07:30

генерал је наша дика чувај мо га од НАТОВЦ-а

Hercegovac

10.06.2020. 08:35

Gori od ovih što presuđuju najzaslužnijem za stvaranje Republike Srpske, gori od bosanskih muslimana njegovih ratnih protivnika su razni "otporaši" koji su generala i njegove jatake progonili po Srbiji i na kraju, izdali, uhapsili i izručili "prijateljima" koji su nas koju godinu ranije bombardovali i koji su nam oteli Kosovo. Nekad su kod Srba heroji dobijali najviša odlikovanja, spomenike, ulice, ulazili u narodne pjesme, a danas sve to dobiše izdajnici i strani plaćenici.

друг Чабор

10.06.2020. 10:49

срамота! сви само чекају да човек умре, нико прстом не мрда! а све са поруком "овако пролази свако ко брани Српски народ!"