JELENA ĆE POSLE OVOGA NOVAKU DA NAPRAVI PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA! Nole u Beograd dovodi ženu koja ga JURI godinama! VIDEO
Foto: Pritnscreen/Instagram

drama na pomolu!

JELENA ĆE POSLE OVOGA NOVAKU DA NAPRAVI PRAVI PAKAO OD ŽIVOTA! Nole u Beograd dovodi ženu koja ga JURI godinama! VIDEO

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u gostovanju na RTS-u najavio je dolazak svetski poznate zvezde Lole Astanove na Adrija tur koji će biti održan u narednih nekoliko dana u nekoliko gradova na Balkanu.

Ona će uz našeg violinistu Nemanju Radulovića, zabavljati ljubitelje tenisa na turniru koji će se, nakon Beograda, seliti u Sarajevo, Banjaluku, Zadar i Crnu Goru.

Turnir "Adria tur" igra se predstojećeg vikenda, osam igrača biće podeljeni u dve grupe, a ceremonija otvaranja počinje od 16 sati, kada će ljubitelji tenisa moći da čuju izvedbe seksi pijanistkinje i našeg violiniste koji će se pobrinuti za dobar štimung pre teniskih borbi.

- Sa zadovoljstvom mogu da najavim jednog od vodećih violinista sveta i naravno naš ponos Nemanju Radulovića, koji je izuzetan čovek i vrlo lako je prihvatio poziv kada smo se čuli pre par nedelja. On će doći sa svojim orkestrom. Pored njega, nastupiće i jedna od vodećih svetskih pijanistkinja Lola Astanova. Nastupiće i dečiji hor "Dečija čarolija" koji će otpevati i našu himnu i još jednu pesmu, biće i koreografija koja će pratiti dečiji hor i nadamo se da će ta lepa slika biti poslata u svet - otkrio je neke od detalja organizacije turnria i specijalne goste naš as.

foto: AP

Očekuje se veliki odziv ljubitelja tenisa na ovaj svetski spektakl u prestonici Srbije.

- Svako ko je kupio kartu za neku sesiju, bilo da je to dnevna ili večernja u subotu ili nedelju, imaće priliku da svaku veliku zvezdu koja dolazi, vidi barem jednom. To je bio plan kada je pravljen raspored mečeva i celog turnira - rekao je Đoković za RTS.

Već duže vreme se spekuliše kako je Lola zainteresovana za Novaka i kako svaku priliku koristi kako bi došla sa njim u neki bliži kontakt. Ostaje pitanje kako će Jelena reagovati na to što je Novak osim Radulovića odlučio da na ovaj turnir pozove upravo nju.

Lola Astanova je poreklom iz Uzbekistana, a njene fotografije i video snimci izazivaju divljenje jačeg pola, a neretko i ženskog.Ona u vrlo seksepilnim izdanjima na društvene mreže postavlja snimke dok svira klavir, a pritom se uvija u ritmu melodije.

Muškarci širom sveta lude za njom...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track