(©MN Press)
(©MN Press)

Smete li? Na Ivanića i Stevanovića kvota 6,00, a uz pobedu i duplo više! Crveni i penal u derbiju po 4,00

Vreme čitanja: 4min | uto. 09.06.20. | 19:52

Gol iz slobodnjaka donosi kvotu 10,00, a pobeda na penale je 6,00 i 6,30

Približila se utakmica svih utakmica u srpskom fudbalu.

Partizan i Crvena zvezda sutra u Humskoj (20.00 TV Arena Sport1) biju bitku za plasman u finale Kupa Srbije, a dodatnu dozu tenzije daje činjenica da neko mora da pobedi i da nema „iksa“. Nerešen ishod ne odgovara nikome, pa će u krajnjem slučaju pobednika odlučiti bolje izvođenje penala posle 90 minuta.

Izabrane vesti

Zato se očekuje bolja i zanimljivija fudbalska predstava od one jesenas koja je bila jedna od najgorih u istoriji derbija i završena je bez šansi i golova.

S obzirom da je Zvezda lako rešila šampionsku trku i da je tu formalnost ispunila odmah po povratku na teren posle pauze zbog pandemije, derbi u Kupu Srbije je praktično jedini sportski događaj koji se sa nestrpljenjem iščekivao u domaćem sportu. Uželeli su navijači, ali i igrači pravog fudbala i neizvesnosti koju donosi jedan od najvećih derbija u svetu fudbala. A ovaj sutra će biti prilično poseban. Zvezda čeka duplu krunu 12 godina, Partizan juri rekordni peti trofej u najmasovnijem takmičenju. Iako je reč o polufinalu, suštinski je ovo finale pre finala uz sav respekt prema drugim polufinalistima. Ova utakmica stavlja pečat na sezonu, a poznato je da se kod nas uglavnom pamti samo poslednji utisak.

Kada se igra ovakva utakmica, svaki detalj je bitan. Svaka sitnica i greška se skupo plaćaju, a svaki dobar potez može da lansira igrače na sedmo nebo. Koliko god da je razlika u kvalitetu i formi, motiv u večitom derbiju nikada nije sporan. Živi se za pobedu nad večitim rivalom.

Zato vam i MOZZART donosi opširnu ponudu za klađenje jer sigurno mnogi od vas znaju svaki detalj i imaju svoje prognoze i rezone pred sutrašnji meč.

Kvote na pobede oba tima su izjednačene - po 2,70! Identične su i kvote za prolaz dalje ako dođe do penal serije – po 1,90. Dupla pobeda koja znači da će neki tim rešiti oba poluvremena u svoju korist takođe ima iste koeficijente – po 9,00.

Očekuje sa mali broj golova pa kvota na 0-2 iznosi 1,69. Uvek je tako u večitim derbijima... Uvek se očekuje tvrd meč sa malo golova. Ako ste optimisti za goleadu, onda probajte sa 3+ (kvota 2,05) ili 4+ (3,80). Ko hoće baš da se zeza i predviđa nezamislivih sedam golova, kvota je čak 50,00!

Ako ste navijački nastrojeni i verujete da će vaš tim dati makar dva gola, kvote su opet iste za oba tima - po 2,70.

A tu su i specijalne ponude za strelce i detalje koji rešavaju utakmice. Sve kvote pogledajte OVDE.

Ako ste partizanovac, onda najviše verujete u nekog iz petorke: Sadik, Asano, Natho, Stevanović i Marković. Kvota da će Nigerijac postići gol u sutrašnjem derbiju je 5,00, na Japanca i Izraelca je po 5,50, a na Markovića i Stevanovića po 6,00.

Zvezdaši će najviše očekivati od ofanzivaca Vukanovića, Bena i Pavkova, preporođenog Mirka Ivanića te Zvezdine dece Gavrića i Nikolića. Zbog forme u kojoj se nalazi, El Fardu Ben je favorit da zatrese mrežu Partizana, a ne treba zaboraviti i da je on izvođač penala u timu crveno-belih, pa vam opklada na njegov pogodak donosi kvotu 5,00. Ako ste zvezdaš koji veruje u nepisano pravilo da Milan Pavkov daje golove u velikim utakmicama, onda ćete moći za svoje sujeverje da naplatite kvotu 5,50. Baš kao i u slučaju da Vukanović zatrese mrežu. Kvote na triling GavrićIvanićNikolić su 6,00.

Tu su i još rizičnije, ali i još slađe i isplativije opklade. Da se kladite na nekog od pomenutih da će biti strelac, ali i da će vaš tim istovremeno pobediti. Tako kvota na Partizanovu pobedu uz Sadikov gol iznosi 11,00. Ako verujete u Fiću Stevanoviča i njegov gol uz pobedu crno-belih, možete da naplatite kvotu 14,00. Ista je kvota i na drugoj strani da će Pavkov dati gol u pobedi Zvezde. Po 15,00 iznosi koeficijenti da će neko iz tilinga GavrićNikolićIvanić biti strelac u pobedi Zvezde.

Nezaobilazna tema svakog derbija je i suđenje. Poslednjih godina se čak i unapred spremaju alibiji ako neko izgubi, kreće kuknjava i prizivaju se penali, kartoni... Ako ste uvereni da će na sutrašnjem derbiju biti gol iz penala ili crveni karton, vi onda probajte sa opkladom i zaradiićete četiri puta više od uloga.

Ako verujete da će pasti gol iz slobodnjaka na bilo kojoj strani, kvota za to je 10,00. Gol glavom na meču se plaća sa 2,50.

Na kraju, ako dođe do penal serije što mnogi neutralni navijači možda i priželjkuju, i za to imamo ponudu. Pobeda Partizana na penale se plaća 6,00, a Zvezde 6,30.

Odaberite. 


tagovi

Večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara