09. jun  2020. 08.12  →  18.38 | Izvor: Tanjug

Radovi na više puteva, kamioni na Batrovcima 120 minuta

NOVI SAD -

JP Putevi Srbije saopstili su da je na putu Ljubovija - Rogačica, na mostu preko reke Trešnjice - nakon sanacije mosta, normalizovan saobraćaj za putnička i za teretna motorna vozila.

Na putu Pazarište - Tutin, zbog radova na mostu na Sebečevskoj reci, saobraćaj na mostu će biti obustavljen do 1. novembra. U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno preko privremene devijacije uz ograničenje brzine od 20 km/h u pravcu Tutina, i 10 km/h u pravcu Pazarišta.

Na auto putu E-75, petlja Smederevo, do 30. juna radovi na rehabilitaciji mosta iznad železničke pruge na prilazu naplatne stanice Smederevo. Saobraćaj se odvija dvosmerno levom voznom saobraćajnom trakom iz pravca Beograd ka naplatnoj stanici Smederevo.

radovi, na, putu, saobracajni, znak

Auto-put E-75, do 10. juna od 22.00 do 05.00 časova, radovi na čišćenju i pranju revizionih staza i kišne kanalizacije u tunelu Železnik i tunelu Lipak. Radovi u pokretu u oba smera, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-75, petlja „Sirig" - petlja „Novi Sad sever", smer Sirig-Novi Sad, od 20. maja do 16. avgusta radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj iz pravca Siriga ka Novom Sadu preusmeren preko službenog prolaza na dvosmerno odvijanje na pravcu Novi Sad-Sirig.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.45 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnim prelazima Batrovci i Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na putu Preljina-Beograd do 12.juna izmena režima saobraćaja

Zbog radova na autoputu Preljina - Beograd 12. juna za saobraćaj će biti povremeno zatvorene preticajna i zaustavna traka.

Na putu Pakovraće (Markovica) - Užice produženi su radovi na pojačanom održavanju, pa se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 30. jun.

Na deonici Kneževići - Bela Zemlja - Užice kod petlje Sušica u toku su radovi na sanaciji nadvožnjaka Kneževići i trajaće do 25. juna.

Stara rampa iz Višegrada ka Užicu biće proširena za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija teretna vozila čekaju da izađu iz zemlje 60 minuta.

Tagovi
Srodne vesti