UHAPŠENI SRPSKI DILERI U ITALIJI: Deci prodavali drogu! Policija im zaplenila skupocene automobile, pare... VIDEO
Foto: Policija Vićence

DESETOčlana grupa IZA REŠETAKA

UHAPŠENI SRPSKI DILERI U ITALIJI: Deci prodavali drogu! Policija im zaplenila skupocene automobile, pare... VIDEO

Crna Hronika -

Policija u Italiji uhapsila je najmanje deset osoba, među kojima i nekoliko srpskih državljana, zbog sumnje da su se bavili trgovinom narkoticima.

Policija u Italiji uhapsila je 10 članova kriminalne grupe za koju sumnjaju da se bavila trgovinom narkoticima, a među uhapšenim članovima ima najviše državljana Srbije.

1 / 5 Foto: printscreen policija Viénce

Prema pisanju Korijere dela sera, grupa je u Vićenci prodavala marihuanu u urbanim delovima grada, pre svega studentima i deci na području Barija, Padove i Venecije.

U akciji italijanske policije zaplenjena su tri "audija", "mercedes", BMW, 5,5 kilograma droge, stabljike kanabisa, 22 mobilna telefona, 10.000 evra u gotovini, kompjuteri, SIM kartice.

foto: printscreen policija Viénce

Kako portal navodi, uhapšeni su državljani Srbije I.T. (42) sa prebivalištem u Atavilji i koji je već u kućnom pritvoru, M.P. (29) sa boravištem u Vićenci, N.V. (22) i P.M. (52) iz Atavilje.

Uhapšeni su i S.S. (54), kao i 24-godišnji državljanin Srbije čiji identitet još uvek nije poznat. Pored njih, uhapšeni su i trojica državljana Italije i jedan Rumun.

Kako prenose italijanski mediji, Ivan T. se od ranije nalazio u kućnom pritvoru jer je 9. decembra prošle godine uhvaćen sa 9,6 kilograma marihuane i najmanje 4.000 evra u kešu. Početkom maja policija je hapsila Peru M. i Stanoja S. nakon što su pretresom dve garaže pronašli skoro 80 kilograma marihuane."narudžbenica".

Istragom je utvrđeno da je grupa od oktobra 2019. godine do danas organizovala transport i prodaju veliki količine marihuane.

(Kurir.rs/Koriere dela sera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja