Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс: Бесповратна помоћ руралном туризму

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vestiagrararerererУправа за аграрна плаћања објавила је данас јавни позив за одобравање пројеката за ИПАРД подстицаје у руралном туризму, у оквиру такозване Мере 7 (Диверзификација пољопривредних газдинстава и развој пословања).

 

Пољопривредници, предузетници, микро и мала предузећа ће бити у прилици да конкуришу за 2,3 милијарде динара, а рок за подношење захтева је од 1. јула до 1. октобра 2020. године.

 

"ИПАРД подстицаји утврђују се у процентуалном износу до 65 одсто вредности прихватљивих трошкова инвестиције, умањеном за износ пореза на додату вредност. Корисник ИПАРД подстицаја може да оствари право на ИПАРД подстицаје у износу од најмање 5.000 евра, а највише 300.000 евра по захтеву, без обзира на укупну вредност инвестиције", наводи се у саопштењу.

 

На јавном позиву може се поднети само један захтев за одобравање пројеката по подносиоци, а пројекат који може да обухвати једну или више инвестиција из Листе прихватљивих инвестиција и трошкова за Први јавни позив за Меру 7.

 

Више информација, линкови ка позиву и контакт информације доступне су ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Управа за аграрна плаћања


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија