Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.06.2020.

15:10

Stanković: Znam ko će igrati, u derbiju su moguća iznenađenja

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da ima spreman tim za okršaj sa Partizanom u polufinalu Kupa Srbije.

Izvor: SS

Autor: SS

Stanković: Znam ko će igrati, u derbiju su moguća iznenađenja
Foto: Pedja Milosavljvic/Starsportphoto ©

Meč između "večitih" rivala igra se u sredu od 20 časova na stadionu u Humskoj.

Stanković smatra da će njegov tim svež i spreman ući u borbu za finale najmasovnijeg takmičenja.

"Imali smo vremena da se odmorimo i spremimo. Dolazi nam utakmica u pravo vreme, 200. derbi. Nema očekivanja u derbiju, moraš da budes pravi, kao da je poslednja utakmica. Nadam se da ćemo prirediti iznenađenje, ona su u derbiju moguća. Nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo ih prirediti. Idemo hrabri i spremni", rekao je Stanković novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Ima spreman sastav u glavi, ali nije želeo da ga otkriva.

"Videcemo što se tiče sastava. Jedna, dve dileme ali više unutar terena, nego sastavom. Čime da ih iznenadimo? Pa postavom, imamo još dan da sklopimo kako ćemo izgledati", istakao je strateg crveno-belih i dodao:

"Mislim da moraš sa nađeš pravih 11. Radiš sve vreme kako bi izveo najboljih 11, mislim da ći izvesti momke koji su 100 odsto spremni. Nema najboljih 11, svi moraju da budu spremni. Svako će mi trebati jer svašta može da se desi".

Ne očekuje efikasnu i otvorenu utakmicu.

"Ja sam realista u životu. Biti efikasan u utakmici Partizana, ne znam ko bi ti odgovorio na to pitanje. Ovo je utakmica 'napolje ili unutra', cilj je proći dalje. Kako ćemo proći? Pa ne znam, ali cilj da je da prođemo, da li kroz penale, fizičku igru, lepu igru..."

Tajni među timovima nema.

"Znam ko će igrati, ali hajde da ostavimo nešto za sutra. Znam i ko neće igrati, i ko neće biti na klupi i ko će biti", podvukao je Dejan Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve