Dačić poručio Tačiju: Ako je priznanje ili ništa, ONDA NIŠTA!

Tanjug

09. 06. 2020. u 14:33

On je poručio da je nerealno i nepristojno da se na taj način, kako to vidi Tači, ide u dijalog

Дачић поручио Тачију: Ако је признање или ништа, ОНДА НИШТА!

Foto: Tanjug

MINISTAR spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da Beograd želi dijalog sa Prištinom sa rezultatom koji bi garantovao trajni mir i stabilnost.

Odgovarajući na izjavu Hašima Tačija, koji je rekao da želi dijalog, ali da rezultat bude priznanje Kosova ili ništa, Dačić je poručio:

- Ako je ili priznanje ili ništa, onda ništa. Da budemo potpuno otvoreni - rekao je Dačić novinarima u Ministarstvu spoljnih poslova.

On je poručio da je nerealno i nepristojno da se na taj način, kako to vidi Tači, ide u dijalog.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

СДБ

09.06.2020. 15:08

Браво министре,Косово остаје у Србији, Тачи и његови налогодавци могу да се помире с тим само тако може да се преговара ради мира за све.

PG-CG

09.06.2020. 15:49

Gospodine Dačiću, odgovorite mi da li sve izvjesnije potpisivanje Pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa sa Prištinom, znači implicitno priznanje te terorističke države, jer u jednom članu tog famoznog ugovora piše da Srbija neće sprečavati prijem tzv. Kosova u međunarodne organizacije, a jedna od tih organizacija su i Ujedinjene nacije... Očekujem da u nekom intervjuu ministar inostranih poslova odgovori i meni, a i ostalim (zainteresovanim) Srbima...

@&&@

09.06.2020. 22:15

Tači zamisli Da jednom delu Albanije zivi 20 Hiljada Srpske Nacionalnosti I Traže Da taj Deo bude njihova Država. Dali bi vi Albanci to dali Srbima ???? Pa Sigurno Nebi to znaju I ptice na Grani. Tako Tači I ostali na Kosovu Ministar Za Inostrane Poslove na Teriroriji CELE Srbije Uključujući I KOSVO je Samo Jedan Gosppdin A toje Ivica Dačić. Živela Srbija

жељко

10.06.2020. 07:22

Ивице ( без Марице) можеш ли да одеш на део Србије, Косово, а да за то не тражиш дозволу косовских власти?

Milan Lončar

10.06.2020. 13:24

Slažem se sa Dačićem. Dakle, ništa. Problem su, međutim, šiptarski sponzori, pre svega SAD i Nemačka. I zato pregovore treba vratiti u SB UN, gde imamo kao saveznike Rusiju i Kinu. Tu nešto može da se rešava i reši, a ovo sa EU i raznim izaslanicima je, po meni, isto jedno ništa. Oni će da guraju priču o priznanju Kosova, naši to neće moći da prihvate. I šta će biti rezultat. Ništa. Kao i sa Briselskim sporazumom.