Podatke Crne Gore razotkrio slučaj doma na Karaburmi?

Crna Gora promoviše se kao "corona free" država. Mediji su objavili informaciju koja ne ide naruku tome - u studentski dom u Srbiji doneo je virus student iz CG

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2020.

14:23

Podatke Crne Gore razotkrio slučaj doma na Karaburmi?
Ilustracija: Deposit photos/AlexanderMils

Crna Gora iz dana u dan prijavljivala je da nema novozaraženih koronavirusom, te stigla i do promocije sebe kao države u kojoj nema koronavirusa.

Varnice sa Srbijom iskrsle su kada je počela da otvara svoje granice prema mnogim državama, a Srbiju, prema i današnjim izveštajima - ponovo izostavila. Crna Gora ostavlja rampu prema Srbiji - zašto? Pojašnjenje - "neobično" VIDEO

Pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović rekla je da će struka odlučiti o otvaranju granica prema Srbiji. Rekla je da je neobično to što su u Srbiji prethodno testirali dva puta, a sada samo jednom.

Ipak, ni u Srbiji nije promakla jedna neobičnost. Troje studenata iz Studentskog doma Karaburma i njihovih dvadeset kontakata nalaze se u izolaciji. Smeštaj studenata javio se kao novo žarište, kako prenose mediji, upravo zbog studenta koji je došao iz Crne Gore, koja je proglasila kraj epidemije. Mediji postavljaju pitanje - koja je mogućnost da baš od građanina iz zemlje koja je proglasila kraj epidemije, ukoliko su njeni podaci tačni, počne novo žarište u Srbiji. Tačnije, da li je ovo pokazatelj o prikrivanju podataka Crne Gore?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: