ČETVORICA POLICAJACA NAĐENA MRTVA U KOMBIJU: Jurili bandu, pa napadnuti iz zasede! Za manje od 24 sata otkriven je horor
Foto: Profimedia

meksiko

ČETVORICA POLICAJACA NAĐENA MRTVA U KOMBIJU: Jurili bandu, pa napadnuti iz zasede! Za manje od 24 sata otkriven je horor

Planeta -

Četvorica policajca pronađena su mrtva u kombiju u nedelju, manje od 24 sata nakon što je prijavljen njihov nestanak usled pucnjave sa članovima bande kradljivaca nafte u meksičkoj državi Tabasko, prenosi Dejli mejl.

Lokalni mediji preneli su da su policajci bili u poteri za naoružanom bandom, kada ih je napala druga grupa iz zasede.

Jedinica savezne i državne policije stigla je na poslednju poznatu lokaciju policajaca nakon što su pozvali u pomoć i tamo otkrili nekoliko metaka i mrlja od krvi na zemlji.

Grupa farmera je posle manje od 24 sata obavestila policiju o četiri tela koja su bila u kamionu, a ispostavilo se da su u pitanju nestali policajci.

Ubistva četvorice policajaca je među 11 koja su se dogodila za manje od 24 sata u Tabasku, državi u kojoj je rođen i predsednik zemlje Andres Manuel Lopez Obrador.

Nekoliko sati nakon što su policajci kidnapovani, grupa ubica provalila je u jednu kuću i ubila još trojicu muškaraca i ranila tri osobe, uključujući i jednu ženu.

Tabasko je samo jedan deo Meksika u kojem se događaju brojna ubistva, a koja su se povećala tokom pandemije korona virusa.

Zvaničnici su od početka godine prijavili više od 11.500 ubistava u Meksiku.

Kurir.rs/Dejli mejl/Telegraf.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track