Najnovije vesti
Zabava
vladimir tomovic stanija dobrojevic zaruga 4

Vladimir Tomović razvezao jezik o ulasku u Zadrugu 4, VELIKOJ PREVARI i šta će uraditi ako Staniju vidi u rijalitiju

Bivši učesnik Zadruge, Vladimir Tomović priznao je da želi da postane učesnik Zadruge 4", ali još čeka poziv produkcije. On je otkrio šta misli o bivšoj devojci Dragani Mitar i Edisu Fetiću, kao i čemu planira da se posveti u budućnosti.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Vladimir Tomović Foto: instagram/vladelije / Instagram
Vladimir Tomović

- „Zadruga 4“? Izazov je svakako, ali nikada više ne bih ušao pod uslovima pod kojima sam do sada bio. Čujem da se pravi ozbiljan spoj rijaliti-igrača. Ja sam spremniji nego ikada, a na produkciji je da li će zvati - istakao je Vladimir, a onda otkrio šta misli o odnosu Eda i Dragane.

Stanija Dobrojević
Foto: screenshot
Stanija Dobrojević

- Divan par. Prosto ne znate koga da podržavate. Verujem da se njihove porodice ponose koga su u rijaliti poslali. Još nisam upoznao osobu koja ima lepu reč za taj blud i nemoral - dodao je, a onda ispričao kako bi reagovao kada bi on i Stanija zajedno ušli u Zadrugu 4.

- Ako se desi da budemo u rijalitiju, verujem da bih više vremena provodio sa Stanijom.

Pročitajte još

Vladimir Tomović je otkrio da se nakon izalska iz rijalitija najviše posvetio svojoj porodici i da se nada da će se uskoro oženiti.

- Posvetio sam se sebi i svojoj porodici. Daleko od rijaliti muke i tuge. Pevati ne znam, tako da od muzičke ništa, za sportsku karijeru je kasno, 38 godina imam. Ako bog da, da se uskoro oženim, a za ostalo ćemo lako - rekao je za Rijaliti.

VIDEO: Ivana Šopić i Vladimir Tomović grljenje