SNIMCI SA LISTA MESTA: Ovo je mesto tragedije u Bečeju gde je poginuo dvogodišnjak (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

09. 06. 2020. u 12:27

U mestu Radičevići u blizini Bečeja, u ponedeljak uveče Igor Brac (34) vozeći kvad udario je dvogodišnjaka F. V. koji je u toku noću od zadobijenih povreda preminuo u bolnici

СНИМЦИ СА ЛИСТА МЕСТА: Ово је место трагедије у Бечеју где је погинуо двогодишњак (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Karlić

U mestu Radičevići u blizini Bečeja, u ponedeljak uveče Igor Brac (34) vozeći kvad udario je dvogodišnjaka F. V. koji je u toku noću od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.


Brac je pokušao da pretekne tročlanu porodicu, kada je dete iznenada skrenulo levo i tad je na njega naleteo kvad.



Vozač je iste večeri uhapšen.Određen mu je pritvor do 48 sati, a po isteku tog perioda, uz krivičnu prijavu, biće priveden na saslušanje kod tužioca.Utvrđeno je da on nije imao dozvolu za upravljanje ovim vozilom.














Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

драгана

09.06.2020. 15:21

Ravno kao pista.Čak i da je imao dozvolu i registrovan kvad,isto bi bilo.Problem je u glavi i bahatosti.Policija je sve znala i nije bilo odgovora.

Rasko blasko

09.06.2020. 20:15

On je vozio 60-70km/h pored skole gde se ne prelazi 30.Skoro da ne vidi i zato nema dozvolu to zna celo selo.Ali moze mu se jer mu je tata neki glavonja pa me ne cudi sto ga neki brane.Pritom je lagao na uvidjaju da je vozio 30 i nasao neke jamare da potvrde.Zmam da ni njemu nije lako ali asluzuje maximalnu kaznu !

zana

12.06.2020. 21:14

@Rasko blasko - nebitno dali ce dobiti najvecu kaznu kad deteta nema i nece ga niko vratiti makar kakva kazna bila i 999 godina da dobije dete necw vratiti roditeljmima nazalost ali zivimo i zemlji gde ce po svemu roditelji biti krivi jer nisu pazili na dete zalosno i tuzno gde zivimo jadna srbija i mi u njoj