Nova vest
Košarka

Utorak, 09.06.2020.

12:43

Nastavljena politika "kupujmo domaće" – Zvezda predstavila novo pojačanje

Lazar Gagić, talentovani srpski košarkaš, potpisao je višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom.

Izvor: PT

Autor: PT

Nastavljena politika
Foto: KK Crvena zvezda

Posle Vudragovića, Topića i povratka Nikole Popovića, KK Crvena zvezda potpisala je u utorak ugovor sa 15-godišnjim košarkašem.

Lazar je rođen 2005.godine i jedan je od najtalentovanijih igrača na pozicijama 2 i 3 u svom uzrastu. Visok je 197 centimetara.

"Očekivanja su srazmerna onome kako budem radio i kako se budem zalagao. Znači sve je na meni, mora puno da se radi i trenira, jer svi mi imamo želju jednog dana da dođemo do prvog tima Crvene zvezde to je svima cilj. Bez obzira što nisam iz Beograda, pratio sam Crvenu zvezdu dolazio sam i na utakmice koliko sam mogao, svaka utakmica bila je svojevrsni doživljao za mene. Idemo korak po korak došao sam u veliki klub…", rekao je Gagić prilikom potpisivanja ugovora, a prenosi zvaničan sajt kluba.

"KK Crvena zvezda mts tako je načinila još jedan korak tokom ovog prelaznog roka i u skladu sa najavljenom politikom oslanjanja na mlade i domaće igrače koji predstavljaju budućnost Crvene zvezde i srpske košarke", piše na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu