Neven Subotić, © AFP
Neven Subotić, © AFP

Fener menja odbranu i zove Nevena Subotića

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 12:17

Da li je vreme za drugi odlazak iz Nemačke?

Od 13 godina profesionalne karijere, samo jednu je Neven Subotić proveo van Bundeslige. Odomaćio se u Nemačkoj, izgradio radne navike, prija mu fudbal u zemlji četvorostrukog prvaka sveta, međutim, ovog leta bi opet mogao preko granica.

Bar ako je verovati turskim medijima. Jeste da znaju da bace bombu, ponekad i bez osnova, ali prema informacijama istanbulskog Sabaha Fenerbahče je i te kako zainteresovan da dovede 31-godišnjeg štopera. Osim vesti da je predsednik Ali Koč već krenuo u rekonstrukciju tima, koja podrazumeva potpuno novu odbranu, nema dodatnih detalja pod kojim uslovima bi mogao da dobije Subotića, ali da ga ceni - stoji.

Izabrane vesti

Na kraju krajeva, Fenerbahčeova odbrana nije se proslavila ove sezone. Primila je 34 gola, ubedljivo najviše od prvih osam timova na tabeli turskog šampionata, neophodan joj je remont, a u azijskom delu Istanbula smatraju da bi na čvrstini dobili sa Subotićem. U ovom trenutku se ne zna koliko bi morali da ga plate, Srbin je pod ugovorom sa Union Berlinom do leta 2021, mada imajući u vidu finansijsku moć turskog velikana ne bi trebalo da bude problem da obeštete Nemce i tako dobiju značajno pojačanje za narednu sezonu.

U ovoj, koja se privodi kraju, Subotić je odigrao 22 utakmice, postigao je i jedan gol, a pre Union Berlina nosio je dresove Majnca, Borusije iz Dortmunda i Kelna, pre nego što je takmičarsku 2018/19 proveo u francuskom Sent Etjenu.



tagovi

Neven Subotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara