Beograd, uhapšena kriminalna grupa zbog posredovanja u prostituciji

Policija je uhapsila devet osoba za koje se sumnja da su u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

Policija je uhapsila V. M. (1982) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (1986), B. L. (1978), S. B. (1989), D. A. (1980), N. S. (1972), M. M. (1998), D. M. (1989) i J. S. (1990), saopštio je MUP.

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali ženske osobe radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

Takođe, sumnjiče se da su organizovali i oglašavanje prostitucije, kao i da su navodili ženske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ženskih osoba trećim licima u cilju pružanja seksualnih usluga.

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji osumnjičeni međusobno delili shodno izvršenim zadacima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво