Tvrdi da je zaštitio "Za dom spremni", sad traži novac od svih koji ga koriste bez dopuštenja

SDP-ov saborski zastupnik Peđa Grbin je na Tviteru objavio račun koji dobio nakon što je u gostovanju na N1 televiziji koristio u govoru izraz "Za dom spremni".
Tvrdi da je zaštitio "Za dom spremni", sad traži novac od svih koji ga koriste bez dopuštenja
Foto: Pixabay
Na računu piše da ga je izdao dr. sc. Tomislav Dragun, "magistar nauka monetarno-kreditnih problema, ovlašteni finansijski revizor, nezavisni autor i izdavač".
 
Naime, on od Grbina traži 100 hiljada kuna (oko 13 hiljada evra) jer je "bez dopuštenja više puta koristio izraz Za dom spremni", a kako piše dalje Tomislav Dragun, on je "od 7. maja 2020. vlasništvo Hrvatskog uljudbenog pokreta". Time je Peđa Grbin, stoji takođe uz račun, Dragunu kao opunomoćeniku naneo "poslovnu, publicističku i domoljubnu štetu". 
 
Kako stoji na računu, rok za plaćanje je 30 dana. 
 
 
Dragun često nekoga tuži, na listi su mu mediji i političari poput Jadranke Kosor, Dražena Bošnjakovića i Vesne Pusić. 
 
Osim toga, pravomoćno je osuđen na četverogodišnju kaznu zatvora i pobegao je u Sloveniju, nakon čega je tužio državnog tužioca i sudije koji su ga osudili. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet