Veridba u MUP-u: Specijalac zaprosio koleginicu pred državnim vrhom (FOTO)

Z. NIKOLIĆ

08. 06. 2020. u 23:12

Na jučerašnjoj promociji 21. klase, Sanja nije dobila samo priznanje za stečena znanja, već je dobila i ponudu koja se ne odbija - verenički prsten stamenog Srđana

Веридба у МУП-у: Специјалац запросио колегиницу пред државним врхом (ФОТО)

VREMENA i obaveze nikada nisu toliko teški da pravi čovek ne može da oseti istinsku ljubav i potrebu za srodnom dušom. A kada je ona tu, ne treba čekati.

Po svemu sudeći, to je bio stav dvoje mladih, uniformisanih ljudi, Sanje Nikolendžić i Srđana Ristića.


Ovaj markantni čovek je pripadnik SAJ, dok je dama odnedavno zaposlena u Centru za osnovnu policijsku obuku.


Na jučerašnjoj promociji 21. klase, Sanja nije dobila samo priznanje za stečena znanja, već je dobila i ponudu koja se ne odbija - verenički prsten stamenog Srđana.


- Sve je bilo prelepo, odigralo se u istom danu. Ujedno su se spojile i promocija i veridba - kaže Sanja Nikolendžić za "Novosti". - Istina, osetila sam neko "komešanje" među zajedničkim prijateljima, ali nisam mislila da je Srđan odlučio da napravi taj šmekerski korak istog dana kada se održavalo obeležavanje završetka školovanja moje klase. Tim pre, sve je postalo veličanstveno.



Budući mladenci se znaju od 2013. godine, a gle čuda, upoznali su se - na svadbi. Tada je u bračne vode stupio nevestin brat Veljko Rajović, takođe član SAJ.


Tada romansa glavnih junaka ove priče još nije počela, a sve se "uozbiljilo" pre dve godine kada su postali bliski.


Na obzorju je i venčanje, tako da su Sanja Nikolendžić i Srđan Ristić odredili oktobar mesec kada će poneti i burme. Do tada još ima vremena da zajednički osmisle planove za budućnost.

Bilo kako bilo, to je još jedan lep dokaz da iza uniforme uvek kuca - veliko i toplo srce.


ČESTITKA

ODMAH pošto je saznao za veridbu posle promocije 21. klase, ministar Nebojša Stefanović oglasio se na "Tviteru" poželevši mladencima sve najbolje.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Kako mob ilisati medije za svaku glupost

10.06.2020. 05:53

@vladimir - Tako obično to rade oni koji po svaku cenu hoće da se vide u medijima. Novine ne bi bile novine da to ne objave. Kasnije, kada se razvode, naravno ni reči o tome u javnosti. Valjda će i tu neko da se priseti šta treba da učini da bi se opet našao u medijima. Npr. da ispred Doma skupštine započne ozbiljan štrajk glađu umotan u srpsku zastavu dok kasetofon drnda himnu, jer pompezno isprošena ne zna da kuva pa čovek ionako gladuje itd. Neka se nekadašnji "javni prosci" prisete nečeg dodatno novog!

Darko

09.06.2020. 00:33

Ovo je najlepsa i emotivno pozitivna vest koja se mogla desiti. Uniformisanost je dusa i srce svakog ko nosi ponosno svoju uniformu . Cestitam buducim mladencima jer i ja sam Uniformisan al u sluzbi obezbedjenja. Ovo je mnogo lepo videti. A uniforma je odelo koje krasi nas Uniformisane. Darko iz Zeleznika