KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Milisavljević: Utakmica po ukusu publike

Fudbaleri Radničkog 1923 i Grafičara prevazišli su očekivanja publike, ali i svojih trenera, koji su puni reče hvale na račun aktera današnje utakmice na “Čika Dači”.

Glavni strateg gostiju iz Beograda Milija Žižić zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u većem delu utakmice, a kao uzrok poraza navodi manjak iskustva kod njegovih izabranika.

– Bila je ovo vrlo zanimljiva takmičarska utakmica. Radnički je u prvih dvadeset minuta bio bolji rival i tu terensku incijativu uspeo je da kruniše pogotkom. Mi smo u tim trenucima pokazali karakter i uspeli smo da do kraja prvog poluvremena preokrenemo rezultat u svoju korist. U drugom poluvremenu smo primili gol iz prekida, nakon čega smo prvo psihološki, a onda i fizički i taktički pali, što je jedna iskusna i takmičarska ekipa poput Radničkog znala da iskoristi i dođe do pobede – ocenio je današnji duel trener Grafičara.

Šef stručnog štaba Radničkog 1923 Darko Milisavljević pohvalio je igrače obe ekipe na prikazanoj igri i voljnom momentu, istakavši da je njegov tim na kraju zasluženo trijumfovao.

– Mislim da je ovo bila jedna sjajna i sadržajna utakmica u kojoj je publika mogla da uživa. Znali smo da Grafičar ima mlade, brze igrače i nastojali smo da se ne upustimo u trku sa njima, kako bismo im sprečili tu tranziciju, u čemu smo i uspeli u većem delu utakmice. Ponavljaju nam se neke neshvatljive greške, ali sam generalno zadovoljan izdanjem svoje ekipe na današnjem susretu. Još jednom smo pokazali da kada smo na ovako visokom nivou, možemo da se ravnopravno nosimo sa bilo kojom ekipom u ligi – konstatovao je Milisavljević, uz zahvalnost navijačima na pruženoj podršci, koja je njegovoj ekipi sigurno olakšala put ka pobedi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!