Najnovije vesti
Zabava
SUPRUG JE ODVEO DECU u Australiju, a Tanja Savić sada priznaje: "RADIM NA TOME da ih vidim uskoro!"

SUPRUG JE ODVEO DECU u Australiju, a Tanja Savić sada priznaje: "RADIM NA TOME da ih vidim uskoro!"

Privatni život Tanje Savić mesecima je jedna od glavnih tema domaćih medija, a pevačica uglavnom ostaje nema na sve priče. Ipak, u emisiji "deToxic" je dala malu naznaku svega onoga što se odvija iza kulisa.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tanja Savić Foto: Vladimir Šporčić / RAS Srbija
Tanja Savić
Tanja Savić
Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija
Tanja Savić

Podsetimo, nakon što je do "sedme sile" stigla informacija da je Tanja prijavila supruga za odvođenje dece u Australiju bez njenog pristanka, Savićeva je demantovala celu priču iz isticanje da je policiju pozvala zbog provale u njihov stan.

Međutim, folkerka je i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji, a za sada nema naznaka da će se oni vratiti u Beograd, kao ni da će se Tanja uputiti na drugi kontinent.

Pročitajte još
Tanja Savić
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Tanja Savić

- Sa decom je sve u najboljem redu, samo što mi mnogo nedostaju. Nisu pored mene. U Australiji su - istakla je Savićeva u spomenutoj emisiji, uz naznaku da je svesna da publiku zanima njen privatan život, ali da ona nije u obavezi da priča o tome ukoliko ne želi.

- Oni su otišli u Australiju zbog korone. Tamo nije bilo kao kod nas. Zemlja je, ipak, mnogo veća. Deca su mi važna. Sinovi su mi na prvom mestu. Ima ljudi koje misle da mi je posao važniji od dece, ali ja privatan život čuvam za sebe i ne želim da iznosim te detalje. Radim ovo što volim i posao me drži. Najviše bih volela da su deca pored mene, ali recimo da radim na tome da se vidimo uskoro - ostala je zagonetna folkerka.

VIDEO: Prvi nastup Tanje Savić posle izolacije