Slavici Đukić Dejanović priznanje za "zapažene rezultate u oblasti populacione politike"

Ministarki bez portfelja zaduženoj za demografiju i populacionu politiku Slavici Đukić Dejanović danas je u Kragujevcu uručeno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević", za "zapažene rezultate u oblasti demografije i populacione politike".
Slavici Đukić Dejanović priznanje za "zapažene rezultate u oblasti populacione politike"
Foto: FoNet
Ovo priznanje dodeljuje se od 2000. godine u Srbiji, a od 2016. godine i u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Nosi ime čuvenog trgovca i dobrotvora iz 19. veka.
 
Priznanje je umetnički rad vajara iz Beograda Ljubiše Mančića.
  • Profi

    09.06.2020 09:42
    Sramota
    Otvoreno cu reci, sramota! Nema zasluga ova gospodja nikakvih, osim za urusavanje drzave, kao i svaki drugi politicar ovde zadnjih 30god. Cak bih rekao da je jedna od "istaknutijih" u svom poslu. Jel planira i njenog sina da dovede ovde, da uziva u plodovima SPS-a, ili je njemu namenila i dalje EU?!
    SRAMOTA!!!
  • Irena

    09.06.2020 09:15
    Obicna gradjanka
    Da li se to neko sprda. sa institucijom nagrada.Feik njuz,rece g.Brnabic.
  • Nikola

    09.06.2020 06:40
    Ja tebe Serdaru,...
    ... ti mene Vojvodo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija