Najnovije vesti
Slobodno vreme
Keš da kreneš OTP banke Onlajn putem ka svojim ciljevima

Keš da kreneš OTP banke Onlajn putem ka svojim ciljevima

Tokom pandemije, a i sada nakon slabljenja virusa COVID-19, imali smo dosta vremena da lične finansije „stavimo na sto“ i uskladimo ih sa željama, potrebama i ciljevima. Uvideli smo i sve one stvari koje potrebno zameniti, obnoviti ili ako nam uslovi to dozvole – posetiti i otputovati. Ipak, važno je da znamo da nije presudno kolikim sredstvima raspolažemo, već je važno da želimo da napredujemo i razvijamo se, stičemo i ne predajemo se.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
kredit post
kredit post

U situacijama poput ove u kojoj nismo mogli da predvidimo šta će biti sutra i kada je svima nama potreban vetar u leđa i dodatna podrška, OTP banka se postavlja kao partner i pruža finansijsku ponudu koja uključuje i savetodavnu pomoć.

Naime, reč je o gotovinskim kreditima za refinansiranje i do 2.000.000 dinara uz EKS od 10,41%, bez naknade za održavanje kredita. Prijavljivanje putem kontakt forme na sajtu banke je jednostavno i lako, i podrazumeva niže kamatne stope od 8.19%, a važi do 30. juna. Odobrenje je moguće da stigne i u roku od 24 sata, a kredit je bez troškova održavanja, bez depozita i žiranta.

Kako je banka svoje klijente tokom vanrednog stanja usmeravala na digitalne kanale i sevise, iz istih razloga je kreirala specijalnu ponudu za one koji se odvaže na Digital keš kredite. Uz potpuno online proces iz svog doma i svoje fotelje, postojeći klijenti mogu da realizuju kredit sa još nižom NKS, za rok do 36 meseci.

Mere predustrožnosti su i dalje na snazi i zato kada već imamo priliku da biramo - birajmo onlajn, a imajući u vidu da je komfor nešto što nema cenu, banka konstantno inovira svoje usluge kako bi svojim klijentima olakšala svakodnevicu.

Inače, još 2015. godine, ova banka je prva lansirala online ekspozituru i tako omogućila klijentima da bez dolaska u ekspozituru, koriste proizvode banke (kredit, pozajmice, depozit) uz potpisivanje elektronskih ugovora. Potom je korisničko iskustvo upotpunila video pozivom i četom sa ličnim bankarom, koji je na raspolaganju za sva dodatna pitanja i podršku.

Više informacija o ponudi pročitajte na sajtu Banke.