Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Novi Zvezdin trener do kraja sedmice, klub izgubio 2.300.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.20. | 13:56

Čović o Saši Obradoviću

Dragan Šakota je sada već deo Zvezdine prošlosti, budućnost pripada Saši Obradoviću. Javnost i veliki deo medija su već promovisali nekada sjajnog plejmejkera u novog stratega crveno-belih.

Međutim, prvi čovek kluba sa Malog Kalemgdana je bio uzdržan. Samo je rekao da će posao biti završen do kraja ove sedmice.

Izabrane vesti

„Zadovoljstvo mi je da javnost ima čime da se bavi. Kada bude završeno, biće konferencija za štampu. Razumem potrebu javnosti. Zadovoljstvo mi je da udovoljimo javnosti da se time zabavlja. Bila je i jedna preuranjena kampanja pre ove kada je trener u pitanju. Biće sve gotovo do kraja ove nedelje pa ćete biti obavešteni“, objasnio je Čović.

Kakva će biti situacija sa igračkim kadrom za sledeću sezonu?

Videćemo šta su zahtevi novog trenera, da se dogovorimo sa njim, da vidimo stručni štab. Dosta bivših Zvezdinih igrača je slobodno. Nisam od onih koji se zaljubljuju u igače, niti u strane niti u domaće. Da sve svoje daju na terenu, a ne po kafićima. Potpuni profesionalizam. To sve prepuštamo treneru. Udar koji je Zvezda pretrpela je 2.300.000 evra nezavršetkom svih ovih takmičenja. Videćemo kakva će situacija biti sa sezonskim ulaznicama. Ovo je bila viša sila i očekujemo podršku od naše države. Nismo nezahvalni, verujemo da ćemo naići na razumevanje naše države, imamo Telekom kao glavnog sponzora“.

Kaže Čović da bi, u slučaju nastavka sezone, završnica Evrolige bila održana u Beogradu.

„Sada vam otvoreno kažem: Da je odluka 11 timova bila da se liga nastavi, završnica bi se igrala u Beogradu. Zvezda će igrati Evroligu, čestitam i Partizanu, Budućnosti, Cedeviti, a nadam se i Mornaru, na plasmanu u Evrokup i želim im što bolje rezultate. Moglo je da bude i drugačije, zato nije vreme za seirenje. Idemo dalje“.


tagovi

Nebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara