Najnovije vesti
Zabava
edis fetic edo zilha karisik susret dragana mitar zadruga

EDO I ZILHA SE SRELI OČI U OČI NAKON JAVNE PREVARE Neočekivani obrt u Novom Pazaru, sa njima su i deca, Fetić PLAKAO

Edis Fetić danas se konačno sreo sa još uvek zakonitom suprugom Zilhom Karišik, prvi put nakon javne prevare koju je učinio u rijalitiju "Zadruga 3".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Edis Fetić sa suprugom Zilhom Foto: Instagram / Instagram
Edis Fetić sa suprugom Zilhom
Edis Fetić
Edis Fetić

Edo je jutros rano napustio "Zadrugu" i otišao u Novi Pazar, gde se odazvao pozivu Centra za socijalni rad, kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom, koja je protiv njega nedavno podnela tužbu za razvod braka.

Edo je, kako prenosi Pink.rs, zaplakao kada je stigao u Novi Pazar, a iako se prvobitno nije očekivalo da će se sresti sa Zilhom, jer je ona svoj iskaz na istom mestu dala tri dana ranije, još uvek zakoniti supružnici su se nešto posle 12 časova ipak sreli oči u oči, prenosi pomenuti portal.

Edis Fetić odlazi u Novi Pazar
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Edis Fetić odlazi u Novi Pazar

Naime, prema informacijama sa lica mesta, ipak je bilo potrebno da Zilha danas u Centar za socijalni rad dovede i njihovo troje dece kako bi se i oni izjasnili o tome kraj kog roditelja po okončanju njihovog braka žele da ostanu, te da se, nakon što se u obzir uzmu i njihovi iskazi, utvrdi model po kom će ih viđati onaj roditelj koji bude ostao bez starateljstva.

Pročitajte još

Edo pred kamerama "Zadruge" već mesecima ima aferu sa ljubavnicom Draganom Mitar, zbog čega je Zilha odlučila da podnese zahtev za razvod braka.

VIDEO: Dragana ispratila Eda kod Zilhe