Novosadskom lekaru osumnjičenom za obljubu deteta pritvor produžen do septembra

Novosadskom lekaru sudske medicine Š. T. (66), osumnjičenom za krivično delo obljube nad detetom, Viši sud u Novom Sadu produžio je pritvor do 5. septembra.
Novosadskom lekaru osumnjičenom za obljubu deteta pritvor produžen do septembra
Foto: 021
Kako piše "Dnevnik", optužnica protiv lekara nije podignuta, još uvek nije završena istraga i u toku je veštačenje.
 
Inače, za ovo krivično delo zaprećena je kazna od jedne do deset godina zatvora.
 
Podsetimo, novosadska policija uhapsila je lekara 5. marta ove godine. Sumnja se da je osumnjičeni tražio od dvanaestogodišnje devojčice da ga neprimereno dodiruje i da joj je, zauzvrat, davao novac. 
 
Za nemili događaj se, navodno, saznalo iz dnevnika koji je vodila devojčica, a koji je zaboravila u školi. 
 
U pretresu stana i vikendice na Ribarskom ostrvu osumnjičenom su oduzeti tablet, računar i mobilni telefon.
 
Reč je o lekaru iz Novog Sada, koji je već bio osuđen pre 11 godina, na godinu dana, sa uslovom od pet godina zbog nedozvoljenih polnih radnji. Kako "Dnevnik" saznaje, on je prošle godine otišao u penziju, a nekada je bio i sudski veštak.
  • iguman

    08.06.2020 21:18
    Sada
    moze da peva:"Dok palme njisu grane"
  • Lenka

    08.06.2020 12:49
    */*/*/
    Već je bio osuđivan i nastavio je da radi. Sram bilo ovu državu. Nikome nije palo na amet da mu oduzme pravo da radi?!cLekari ne mogu da se zaposle, odlaze iz zemlja a ovakav šljam je vraćen na psao.
  • JASNO KAO SUNCE

    07.06.2020 22:44
    AUU,GDE SVE IDE
    PITAM SE KAKO NEMA KOMENTARA NA OVO?!!! Zar je toliko bitno da se zna ko je koju operaciju za "lepsi" izgled uradio-la ko je sta kupio,ko je koga izogovarao,ko je vise "cool i mnogo vise od toga", a ima vise nebuloznih komentara od ovakvih vrlo ozbiljnih tema kao sto je ova i uzasa koja moze da se desi i drugima????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika