Uhapšen muškarac jer je dodirivao maloletnike? Devojčica ispričala roditeljima šta im je radio, javilo se još UPLAŠENIH MALIŠANA

Lj.P.

06. 06. 2020. u 22:44

U Novom Sadu uhapšen V.M.(43) osumnjičen za nedozvoljene polne radnje

Ухапшен мушкарац јер је додиривао малолетнике? Девојчица испричала родитељима шта им је радио, јавило се још УПЛАШЕНИХ МАЛИШАНА

Depositphotos

MUŠKARCU V.M. (43)novosadska policija je u subotu odredila zadržavnje zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje na maloletnicima.

Ovaj 43- godišnjak je uhapšen, kako saznajemo jer se sumnja da je na Novom naselju u Novom Sadu, navodno obraćao na nedozvoljen način maloletnicima, a neke i navodno dodirivao.Jedna devojčica je kako saznajemo ispričala to roditeljima, a oni su obavestili policiju.

Kada se u kraju pročulo šta se dogodilo maloletnici, kako saznajemo, javilo se još dvoje dece koji su kazali da im se osumnjičeni obraćao na nedozvoljen način.

Maloletnici su, prema saznanjima “Novosti”, u prisustvu roditelja dali izjavu u policiji, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

Osumnjičenom V.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo, a prema nezvaničnim saznanjima, on je pre više od 20 godina bio osumnjičen za slično krivično delo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

gaga

07.06.2020. 10:18

Svi stari pedifili koji su vec izdržavali kaznu nazad u aps,a nove pedofile da juri država i njih bez sudjenja da strpa tamo,ili još bolje rešenje da ih ŠTROJI