BRZO NAM SLEDI DERBI: Milijaš hvali Radulovića i okreće se Kup meču sa Partizanom
Foto: FK Crvena zvezda

oprezan

BRZO NAM SLEDI DERBI: Milijaš hvali Radulovića i okreće se Kup meču sa Partizanom

Fudbal -

Nenad Milijaš, pomoćnik Dejana Stankovića, pojavio se na konferenciji za medije posle pobede fudbalera Crvene zvezde nad Radnikom (4:1) u 28. kolu Superlige Srbije i pohvalio mladog Andriju Radulovića, koji je debitovao golom u crveno-belom dresu.

- Drago mi je da je ekipa pokazala karakter i reakciju. Mnogo mi je drago zbog malog Radule što je dao gol. Dobio je šansu brzo, trenira sa nama. Stariji momci su mu prepustili da šutne penal, što govori o dobroj atmosferi u svlačionici. Ceo stručni štab pomaže mladim igračima, ne samo njemu. Mister i ovaj stručni štab računaju na mlade igrače - rekao je Nenad Milijaš i prokomentarisao dva gola posle kornera:

- Radimo na prekidima, raduje me što dajemo golove na taj način, mislim da možemo biti mnogo bolji

Naredna utakmica za Crvenu zvezdu je polufinale Kupa protiv Partizana u Humskoj, u sredu.

- Brzo nam sledi derbi. To je posebna utakmica, drugačija od svih ostalih. Motiv je totalno drugačiji, pričamo sa igračima. Ne razmišljamo o Partizanu, već samo o nama. Od sutra se okrećemo crno-belima.

Devet novih igrača zaigralo je od prvog minuta protiv Radnika, momci koji su uglavnom do sada bili na klupi. Samo Borjan i Nikolić igrali su od standardne ekipe.

- Svi momci su zaslužili šansu da igraju, dali su maksimum. Nije lako igrati posle duge pauze. Pokazali su da mogu da nose dres Zvezde - zaključio je Milijaš.

Simo Krunić poručio je da njegova ekipa nije zaslužila visok poraz.

- Čestitao bih Zvezdi na tituli i zasluženoj pobedi. Parirali smo im u prvom poluvremenu, ali stigao nas je umor u drugom delu. Moji momci su dali sve od sebe. Probao sam neke igrače za sledeću sezonu. Iskoristili smo ove utakmice kako bismo podigli nivo igre za naredno prvenstvo

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track