Radovan Đoković
Radovan Đoković

Borac produžio saradnju sa Đokovićem i Džounsom

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.06.20. | 11:41

Navijači Borca sa svojim miljenicima slave ulazak u ABA ligu

Dok Borac slavi ulazak u ABA ligu, iz Čačka stiže je informacija da su Radovan Đoković i Brajs Džouns produžili saradnju sa klubom. Đoković je prošle sezone bio među najboljima u timu sa prosekom od 14 poena, 3,4 asistencije i 2,9 skokova. Džouns je beležio 10,9 poena, četiri završna dodavanja i 2,8 uhvaćenih lopti.

Baš te vesti dovele su do toga da Udruženje navijača KK Borac priredi prigodnu proslavu kojom će se na pravi način zahvaliti igračima, trenerima i upravi kluba na svemu što su prethodne sezone učinilli kako bi se Borac našao u jadranskoj eliti. Manifestacija je zakazana za nedelju u 19 časova na Gradskom Trgu u Čačku. Tom prilikom, okupljenima će se obratiti Uroš Čarapić, kapiten Borca, kao i Dragan Marković, predsednik Udruženja navijača.

Izabrane vesti

Trifun Raičić, jedan od članova udruženja, kaže da će se na pravi način, uz prigodne poklone, zahvaliti ekipi Borca.

"Iskoristićemo priliku da se zahvalimo svim dobrim ljudima koji su pomogli da ovu ideju sprovedemo u delo. Tu pre svega mislim na Dom kulture, kao i na privrednike iz Čačka i Gornjeg Milanovca, a takođe i Mozzart Sportu, Sportskom žurnalu, ali i ostalim medijima. Oni će dobiti prigodne zahvalnice, ali ne samo oni, već i igrači, treneri i uprava Borca, kao i bivši košarkaški radnici grada Čačka. Za oko 70 mališana čiji su roditelji članovi Udruženja spremili smo majice sa natpisom ,,I ja sam navijač“. Takođe, igrači i stručni štab će dobiti na poklon i šalove udruženja. Pored svega, moram reći da je pripremljeno i osveženje za sve posetioce, a spremili smo i konfete, balone i vatromet, sve u bojama kluba. Za muziku će biti zadužen DJ Čakar", rekao je Raičić.

Udruženje navijača pozvalo je i nekoliko velikih košarkaških imena kao specijalne goste, ali su imena sačuvali kao veliko iznenađenje.



tagovi

Borac ČačakRadovan ĐokovićBrajson Džouns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara