POGBA MINIRA TRANSFER SERGEJU U MANČESTER JUNAJTED: Francuz se igra sa klubom sa Old Traforda!
Foto: AP

igranje sa živcima

POGBA MINIRA TRANSFER SERGEJU U MANČESTER JUNAJTED: Francuz se igra sa klubom sa Old Traforda!

Fudbal -

Vezni fudbaler iz Francuske ne želi da za manju platu od one koju ima u Engleskoj pređe u Juventus

Pol Pogba i Sergej Milinković Savić, samo jedan igraće u Mančester junajtedu sledeće sezone. Srbin je velika želja sportskog menadžmenta uprave sa Old Traforda, ali samo u slučaju da prodaju Francuza i tako se reše njegove ogromne plate.

foto: Profimedia

Juventus preko menadžera Mina Rajole već godinu dana pokušava da privoli Pola Pogbu da napusti Englesku i vrati se u Italiju. Međutim, Francuz ne želi da se odrekne godišnje plate od 17.000.000 evra, pošto mu klub iz Torina nudi pet miliona manje.

foto: Reuters

Menadžer Rajola, koji se sporečako sa upravom Mančester junajteda, čini sve da njegov pulen dođe u Juventus, ali mu za sada ne ide. Agent je spreman čak da se odrekne jednog dela velike provizije u transferu, međutim Pogba nema nameru da se odrekne nijednog centa iz bogatog ugovora.

foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Čini se da bi baš zbog ovakvog stava Pola Pogbe mogao da propadne transfer Sergeja Milinkovića Savića iz Lacija u Mančester junajted. Englezi bez prodaje Francuza nemaju novac za dovođenje Srbina, a to bi mogao da iskoristi PSŽ koji je već spremio 80.000.000 evra za Rimljane.

Baš zbog činjenice da nisu prodali Pola Pogbu, Mančester junajtedu je propao transfer Tima Vernera iz Lajpciga. To je iskoristio Čelsi i dogovorio sve sa Nemcom.

Kurir sport / www.thesun.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track