Ben je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.06.20. | 14:56

Lepe reči Dejana Stankovića

Trebalo je da bude meč relaksacije, idealna šansa da Zvezdina publika pozdravi nove, stare šampione Srbije. I da Dejan Stanković protiv Radnika (subota, 19 časova) šansu pruži mlađem kadru.

Međutim, sutrašnji meč biće svojevrsna generanlna proba za najvažniji susret u dosadašnjoj eri Dejana Stankovića na Marakani. Sigurno u sastavu neće biti El Fardu Bena koji igra sjajno od dolaska Stankovića na Marakanu. Ovog proleća postigao je četiri gola i upisao još toliko asistencija.

Izabrane vesti

Dovoljno da dobije pohvale šefa stručnog štaba.

„Nekada će Borjan biti najbolji, nekada Ben. Ali nema potrebe za iskakanjem iz šina. Ben je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde. Profesionalac, otvoren, komunikativan. Neko ko može u svlačionici da dočeka drugog stranca i da mu objasni kako da se ponaša u ovom klubu. Srećan sam što imam priliku da ga treniram, ranije sam ga gledao. On sve zna šta mislim o njemu. Neće sutra igrati. Imamo sreću da možemo da kalkulišemo, jer nas očekuje finale pre finala sledeće srede“, poručio je Dejan Stanković.

Šansu bi trebalo da dobiju i pojedini igrači iz omladinske škole. Pre svih Andrija Radulović.

„Svaki dan je prijemni ispit za nas. Nikada neću da prestajem da pričam u kom smo klubu. Nije ovo šansa biti ili ne biti. Pojedinci će moći da potvrde ono što mislimo o njima. Ali Zvezdin dres nije šala“, rekao je Stanković 


tagovi

El Fardu BenDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara