Zvezdina zdravstvena komisija zove sve Zvezdaše, nema razloga za brigu!

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.06.2020.
20:50
Izvor: Beta

Crvena zvezda zove sve navijače da se ne boje virusa i da dođu na stadion.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Predsednik zdravstvene komisije fudbalskog kluba Crvena zvezda i Fudbalskog saveza Srbije doktor Miljko Ristić pozvao je danas navijače crveno-belih da bez straha dodju na utakmicu protiv Radnika, "pošto su preduzete sve mere i stanje je bezbedno".

"Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, stanje je potpuno bezbedno, što potvrdjuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije. Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde, nadam se što većem broju navijača na tribinama našeg stadiona", rekao je Ristić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Radnika, utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Zvezda je pobedom u prošlom kolu protiv Rada odbranila šampionsku titulu.

Ulaznice za utakmicu koštaju 75 dinara, a sav prihod ići će Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

"Već mesec dana preduzimamo neophodne mere. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Indjiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika", naveo je Ristić.

U prodaju je pušteno 24.500 ulaznica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke