Bejl - Zna se od čega zavisi transfer! Madrid ima ono što drugi nemaju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.06.2020.
14:00
Izvor: Sportske.net

Hoće li Velšanin konačno promeniti sredinu?

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Već par leta se uveliko spekuliše o sudbini Gereta Bejla u Madridu.

Stigao je u klub 2013. godine za svetski rekord u tom trenutku, osvojio je četiri Lige šampiona i jednu titulu u Primeri, ali je pre svega zbog povreda pao u drugi plan prethodnih godina.

Nije uspeo ni da iskoristi odlazak Kristijana Ronalda, mediji ga redovno sele van kluba, ali Velšanin je ugovorom vezan za klub do 2022. godine i nema nameru da promeni sredinu.

Svestan je da bi morao da pristane i na smanjenje plate ukoliko bi napustio Real, a kako je njegov agent nedavno izjavio, navikao se na život u Madridu, uživa u gradu i golfu na španskim terenima.

Timovi iz Premijer lige su veoma zainteresovani za njegove usluge, posebno Mančester junajted i bivši klub Totenhem, ali je, kako stoje stvari, vrlo mala šansa da se Geret Bejl vrati na Ostrvo u ovom trenutku.

"Nemam pojma kolika je njegova vrednost. Ima poprilično visoku platu i jako mu je važno kojim pravcem će ići u životu. Na to ne možete da stavite cifru.

Na klubovima je da odrede koliko bi ga platili.

Kao što sam uvek i govorio, on je sasvim srećan u Madridu. Ima lep život, ne vidim zašto i karijeru ne bi završio u Madridu.

On želi da upravlja svojim životom. Finansijski, želeo bi bude pokriven do kraja života, kao i da njegova deca i unici imaju dovoljno. Osvojio je gotovo sve na svetu osim Svetskog prvenstva.

Bila bi velika stvar da se vrati u Premijer ligu i tamo nastavi karijeru, ali mislim da to nije nešto što on u ovom trenutku želi, jer je sasvim srećan da igra za Real Madrid
", izjavio je agent velškog reprezentativca Džonatan Barnet.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Friday, 05.06.2020
01:52

Ne znam zasto pisete o Bejlu kad covek nece da ide nigde dok se ugovor ne zavrsi.

avatar
Mirjevac
Thursday, 04.06.2020
19:02

Bejl ce da ode kad mu istekne ugovor, nije valjda lud da negde ide gde mora da igra za manju platu, ovako sedi i zaradjuje ogromnu platu! On je doso za 107 miliona, Ronaldo je doso tada isto za nekih 93 miliona, kad je Ronaldo saznao da je Bejl skuplje placen od njega, hteo je odma da raskine ugovor i da ode iz Reala, ali nije otiso, zato sto bi morao da plati veliku kaznu! Nije tacno da Bejla trazi M. Junajted, pre godini dve ga je trazio, sada ga uopste i ne spominje, tako isto iTotenhem, ga samo trazio na pozajmicu posto nema ppara da ga plati, ali real ga neda na pozajmicu ve hoce da ga proda, ali tesko, niko ga nece a i sam igrac nece da ide!

avatar
Misosesic
Thursday, 04.06.2020
18:37

"Igra"????Sta igra golf????Čovjek vise povredjen od Pata.On je već sada zreo za penziju.