Crkva: Joga potpuno nespojiva sa pravoslavnom verom

Grčka crkva kritikovala je praktikovanje joge u borbi protiv stresa zbog korona virusa, ocenjujući da je joga "potpuno nespojiva" sa pravoslavnom verom.
Crkva: Joga potpuno nespojiva sa pravoslavnom verom
Foto: Pixabay
"Joga je apsolutno nespojiva sa našom pravoslavnom verom i nema nikakvo mesto u životu hrišćana", saopštio je Sinod Grčke pravoslavne crkve.
 
Joga je "osnovno poglavlje hinduizma... nije vrsta fizičke vežbe", dodaje Sinod i precizira da je odlučio da interveniše nakon što je više medija preporučilo jogu u borbi protiv stresa tokom pandemije virusa korona.
 
Tokom izolacije koja se postepeno ukida od 4. maja, Grčka pravoslavna crkva je kritikovana zbog insistiranja na tvrdnji da se virus korona ne širi kroz zajedništvo.
  • mile

    10.06.2020 08:49
    Sa crkvom je nespojivo sve sto je normalno.
  • Bla bla

    09.06.2020 17:30
    Audi je ok. Crni dzipovi.
  • Wi Fi ljudi sa brada

    09.06.2020 10:34
    Bože ima li te
    A sta i očekivati od crkve i dedaka u crnim haljinama ,šta oni mogu drugo da kažu?
    State of mind.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet