');
Najnovije vesti
Blic Slobodno vreme

Konji ponovo jure: Otkrijte tajne najplemenitijih životinja na "Agro TV"

Preko dvadeset godina kultni TV magazin "Konji ponovo jure" namenjen je za sve ljubitelje konja i konjičkog sporta, pa i u svom najnovijem izdanju na "Agro TV" donosi vam jedinstvenu televizijsku bajku o konjima i ljudima koji ih neguju i vole, o konjičkim nadmetanjima, strasti, eleganciji i brzini.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Konji ponovo jure
Konji ponovo jure

U 1170. izdanju, između ostalog, saznaćete sve o rasi nonius ili, kako su ga nekada nazivali, "vojvođanski traktor", a gledaoci najgledanije televizije posvećene poljoprivredi dobiće i ekskluzivan uvid u sve tajne životnog ciklusa konja.

Takođe, "vremenska mašina" emisije vratiće nas u 2005. godinu, kad je održan Memorijal kralja Aleksandra.

Bilo da se bavite konjičkim sportovima, uzgajate ove plemenite životinje ili samo spedate u one koji ih vole I dive im se, sve o njima možete saznati već u petak 05.06. u 11:30, a ako propustite čekaju vas i reprize 06.06. u 12:30 i 07.06. u 00:15.

Osim ove emisije, Agro TV je kao prvi specijalizovani televizijski kanal posvećen poljoprivredi spremio i mnogo drugog zabavnog, informativnog ali pre svega zanimljivog programa koje svi gledaoci mogu videti na 126. i 713. kanalu mts TV, 22. kanalu Supernova, kao i u okviru mts Antena Plus.