');
Najnovije vesti
Blic Vesti Republika Srpska

Lopov upucan dok je pokušao da provali u kuću, UHAPŠEN I KUĆEPAZITELJ

Policija je u Derventi uhapsila dve osobe nakon pucnjave u mestu Polje kod Dervente, saznaje Srpskainfo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
policija policijski-cas-zandarmerija-prazne-ulice-15 Foto: Nikola Morača / RAS Srbija
policija policijski-cas-zandarmerija-prazne-ulice-15

Prema nezvaničnim informacijama, upucan je lopov koji je pokušao opljačkati kuću.

-Kućepazitelj je pucao u lopova i ranio ga u nogu. Policija je pronašla i uhapsila lopova, a uhapšen je i kućepazitelj – izjavio je izvor Srpskainfo iz policije.

Policijskoj stanici Derventa slučaj je prijavljen danas, par minuta pose ponoći.

-Policiji je prijavljeno da je L.I, u mestu Polje, područje opštine Derventa, uočilo nepoznato lice prilikom provale u kuću vlasništvo njegovog brata, te da je isto pokušalo zadržati na licu mesta do dolaska policije – naveli su iz PU Doboj.

-Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su na mestu zatekli L.I. i uočili tragove krvi, prilikom čega su došli do saznanja da je navedeno lice pucalo iz vatrenog oružja (puška) u pravcu lica koje je izvršilo provalu. Patrola policije Policijske stanice Derventa u naposrednoj blizini lica mesta, uočila je nepoznato lice koje je imalo prostrijelnu ranu u predelu noge – saopšteno je iz PU Doboj.

Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je prevezen u dobojsku bolnicu.

Takođe, na licu mesta pronađeni su i predmeti koje je nepoznato lice pokušalo otuđiti. Lice inicijala L.I. je lišeno slobode i kod istog je pronađena i oduzeta puška.