Capital.ba

Utvrđeno ko će i na koji način dobiti pomoć za april

04.06.2020. / 10:49

BANJALUKA – Upravni odbor Kompenzacionog fonda Republike Srpske usvojio je danas Prijedlog uredbe o dodjeli sredstava poslovnim subjektima i preduzetnicima radi saniranja posljedica epidemije virusa korona za april.

upravni odbor

Ovom uredbom utvrđuju se korisnici, uslovi, kriterijumi i druga pitanja od značaja za dodjelu sredstava za april za poslovne subjekte i preduzetnike koji su djelimično prestali sa radom ili imali smanjen obim poslovanja zbog pojave novog virusa korona“, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Upravni odbor Kompenzacionog fonda uputio je prijedlog ove uredbe Vladi na razmatranje.

Podsjećamo, kako je portal CAPITAL juče objelodanio, Vlada Srpske je prilikom formiranja Upravnog odbora Fonda, koji je formiran za spas privrede i radnih mjesta, izbacila predstavnike radnika i sindikata, dok je sa druge strane fotelje podijelila svojim ministrima i poslodavcima.

Srna/CAPITAL

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!