Najnovije vesti
Vesti Svet
MISTERIJA KOJA TRAJE 13 GODINA Policija otkrila da ima NOVOG OSUMNJIČENOG za nestanak male Medlin

MISTERIJA KOJA TRAJE 13 GODINA Policija otkrila da ima NOVOG OSUMNJIČENOG za nestanak male Medlin

Britanski policajci koji su istraživali nestanak trogodišnje devojčice Medlin Mekejn pre 13 godina u Portugalu identifikovali su novog osumnjičenog i najavili novi pravac u istrazi, izvestio je CNN.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Medlin Meken profimedia-0526666759 Foto: Profimedia
Medlin Meken profimedia-0526666759

Devojčica koja je nestala 3. maja 2007. godine iz apartmana u kojem je bila sa roditeljima nikada nije pronađena i do sada niko nije optužen za njenu otmicu.

Novi osumnjičeni je jedan 43-godišnji Nemac koji izdržava zatvorsku kaznu zbog drugog krivičnog dela, saopštila je britanska policija ne navodeći ime osumnjičenog.

U periodu od 1995. do 2007. godine osumnjičeni je povremeno boravio u regionu Algarve u Portugalu gde je nestala trogodišnja Medlin.

- Na 10-godišnjicu nestanka policija je dobila dojavu o Nemcu za koga se pouzdano zna da je boravio u Praja da Luiz, a nakon zajedničke istrage i rada britanske, portugalske i nemačke policije, taj čovek je označen kao osumnjičeni za otmicu - izjavio je juče glavni inspektor Mark Kranvel.

Pročitajte još

Policija je saopštila i da je došla do informacija o dva automobila koja se dovode u vezu sa osumnjičenim Nemcem u vreme kada je nestala mala Medlin.

Građanima je upućen apel da se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije o dva vozila ili o brojevima dva mobilna telefona za koje se sumnja da su korišćeni u danu kada je nestala devojčica.

Osim toga, raspisana je i nagrada od 25 hiljada dolara za informacije koje bi dovele do podizanja optužnice.