Navijači Smolevičija (©Reuters)
Navijači Smolevičija (©Reuters)

Gorodeja se “davi“ na svim frontovima

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 09:44

Smolevičiju 2 se smeši nova pobeda

Ekipi Gorodeje ide poprilično loše u Višaja ligi – 14. mesto – a ako pomoć bude tražila u svom “podmlatku“, neće se mnogo ovajditi. Gorodeja 2 je čvrsto zakucana za dno rezervne lige i posle 11. kola još čeka na prvi trijumf u sezoni koji bi mogla da potraži već na gostovanju Smolevičiju 2 (14.00).

Davno beše osvojen taj jedan jedini bod u prvenstvu, u drugom kolu i od tada samo neuspesi. Čak devet zaredom, zbog čega Gorodeja 2 ne može da bude optimistična pred današnje gostovanje. Ono što koliko-toliko može da ohrabri je činjenica da je u poslednja dva kola pretrpela dva minimalna poraza od po 1:0, za razliku od prethodnih, dosta ubedljivijih, pa deluje da stvari polako idu na bolje.

Izabrane vesti

Smoleviči 2 sa druge strane igraju dosta promenljivo, ali stoji znatno bolje od današnjeg gosta. Dve serije od po tri trijumfa prekinute su sa tri vezana poraza, pa se ekipa nalazi na sredini tabele, bez ijednog nerešenog ishoda do sada. Domaćin dobro stoji sa ekipama koje su pozicionirane ispod nje na tabeli, protiv kojih je osvojio najveći deo bodova.

Kako Gorodeja 2 ne važi za efikasnu ekipu, a na mečevima Smolevičija 2 retko kada padaju golovi na obe strane, domaćin bi mogao da upiše sigurnu pobedu.

BELORUSIJA REZERVE – 12. KOLO 

Četvrtak

14.00: (1,20) Smoleviči 2 (6,50) Gorodeja 2 (9,50)

Petak

16.30: (3,10) Sluck 2 (3,80) Torpedo Žodino 2 (1,95)


tagovi

BelorusijaBelorusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara