Prva Cecina izjava nakon što je dobila unuka: Evo kako se oseća i na koga liči mali Željko

Novosti online

03. 06. 2020. u 22:30

Porodica Ražnatović organizovala je slavlje povodom rođenja malog Željka, Bogdaninog i Veljkovog sina

Прва Цецина изјава након што је добила унука: Ево како се осећа и на кога личи мали Жељко

Foto: ATA images

Porodica Ražnatović organizovala je večeras slavlje povodom rođenja malog Željka, Bogdaninog i Veljkovog sina. Oglasila se i pevačica, prvi put pošto je dobila unuka.

- Sjajno sam, pa bili ste mi saputnici sve vreme! Bogdana je odlično, i ona i beba. Mnogo sam srećna! Prosto, ne možemo toliki naboj emocija ni da vam prenesemo kako se osećamo, ovo je za mene novo osećanje. Ne znam šta da vam kažem osim da sva treperim i da sam najsrećnija osoba na svetu. Videla sam ga, presladak je, jedra, zdrava beba što je, naravno, cilj svima koji očekuju... Nema veće sreće, zaista - kaže Ceca i dodaje:

- Liči jako na Veljka! Važno da je dete živo i zdravo, i sama Bogdana je konstatovala da liči na Veljka. Nadam se da će on imati puno dece, posle njega i Anastasija, a ja bih volela da bude sledeći put devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba, prenosi Pink.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Jelena

04.06.2020. 08:44

Rado vas pratim kao novine, jako ste dragi, ali, nemojte molim vas više i toliko pisati o Ceci; te Ceca oženila sina, te snaha trudna, te porodila se, te postala baka, te liči na ovoga, te lumpovalo se.....To je strašno. Imate toliko tema koje bi narod rado čitao. Pišite o češnjaku

Savo

05.06.2020. 14:04

Podrigne li mali posle sisanja, kakva mu je kaka, ima toliko pitanja koja nas živo interesuju.