Muzika

Online koncert "Henschel quartetta"

Online koncert "Henschel quartetta"
Foto: N.N. | Online concert "Henschel quartetta"

Poslije online emitovanja koncerta Mješovitog hora "Kastratonika" iz Banjaluke, publika će biti u prilici da uživa u koncertu jednog od najboljih svjetskih gudačkih kvarteta "Henschel quartetta" iz Njemačke. Njihov nastup koji je oduševio posjetioce na prošlogodišnjem Internacionalnom festivalu muzike "Jesenja sonata" biće prikazan 9. juna, s početkom u 20 časova, na YouTube kanalu Banskog dvora.

"S posebnim ponosom želimo najaviti premijerno emitovanje koncerta jednog od najboljih gudačkih kvarteta današnjice koji je na veličanstven način otvorio prošlogodišnji 2. Internacionalni muzički festival 'Jesenja sonata'. Imajući u vidu veliko interesovanje publike za ovaj koncert ovo je ujedno i prilika da svi oni koji nisu uspjeli doći do festivalske ulaznice pogledaju nastup ovog renomiranog njemačkog sastava", rekao je Mladen Matović, direktor Kulturnog centra Banski dvor.

I ovim koncertom Banski dvor nastavlja seriju emitovanja koncerata značajnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima ove institucije.

(Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije