Magazin

Siniša Kovačević poručio Noletu: Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pridružio se nizu slavnih ličnosti koje su se solidarisale sa američkim protestima, koji već danima “drmaju” čitave Sjedinjene Američke Države.

Proslavljeni srpski scenarista, SIniša Kovaćević, prokomentarisao je ovaj potez tenisera.

Naime, Đoković je, poput mnogih sportista u svetu, izrazio solidarnost sa demonstrantima u SAD koji su izašli na ulice nakon što su policajci ubili Afroamerikanca Džordža Flojda i traže da se zaustavi policijska brutalnost, pogotovo prema ljudima koji nemaju belu kožu.

Đoković je svoju Instagram objavu “obojio” u crno uz hešteg #BlackLivesMatter (I životi crnih ljudi su važni).

Povodom Novakove objave oglasio se scenarista Siniša Kovačević, koji je Đokoviću zamerio što se ne oglašava povodom stanja u Srbiji.

“Novak uz borce protiv rasizma. Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji. Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura”, objavio je Kovačević na svom Twitter nalogu, a preneo Mondo.

Oba objava Kovačevića podelila je tviteraše. Dok mu jedni aplaudiraju, drugi, pak, smatraju da je sramotno to što je prozvao Novaka, koji je Srbiji, između ostalog, donirao milion evra za borbu protiv Kovid-19, pomaže vrtiće i škole…

“Za svoj narod je već uradio mnogo više nego bilo ko od nas”, napisao je jedan tviteraš Kovačeviću, a drugi je dodao: “Neverovatno! Šta ste vi konkretno uradili da srušite ovu vlast? Očekujete od Novaka da uradi ono što vi ne možete ili ne smete?!”.

Bio je i ovakav komentar: “Udariti na Novaka je isto kao i sam sebi udariti šamar”.

Hranila sam se kao Đoković i neću NIKAD VIŠE!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Sinisa Kovacevicu, lepo je to sto si pisao o Srpskim problemima, teskocama zivota zbog veleizdajnika na vlasti, nipodastavanja Srpske nacije u celini, otimanja Srpskih teritorija, delovanja separatista, nasilja migranata, itd. Ipak, nigde ne procitah koje su tvoje akcije, ili zasluge za pokusaj suzbijanja bar jednog od navedenih problema. Ti sedis i piskaras, a ocekujes da drugi obave posao umesto tebe, ili bez tvoje pomoci. Daj, sredi se! Podrzi sve one koji na bilo koji nacin rade i zalazu se za Srbiju i njen utlaceni narod, od starin i nemocnih, preko samohranih majki, bezvlasca i osionosti vlasti, korupcije, mafijaske delatnosti medju politicarima, izgladnjivanju naroda preko poskuplkenja komunalija, raznih nameta i poreza, naplatnih izvrsitelja, samobistava naroda zbog teskih teske finansijske i socijalne situacije, otimacine i prodaje beba i dece (ali i omladine), visoke stope nezaposlenosti, politickih ubistava, korupcije, raturanja droge uz svesrdnu pomoc politicara, itd. Znaci, kada budes stao u prve redove odbrane svoje zemlje na bilo koji nacin sem piskaranja, ti ces opravdati ono sto sugerises Novaku Djokovicu. Novak je za tebe milsena imenica, od velikog radnika, sportiste, patriote, mecene, uzora, roditelja i Srbina koji svojim sredstvima pomaze nejugrozenije u Srbiji, ali i u svetu. Zato Kivacevicu, predi sa reci na dela, pa kreni da rame uza rame sa Novakom izbavljas Srbiju iz bede i ocaja u koji su nas bacili SNS nacisti, globalisti i satanisti. Budi covek!

    • Bas tako. Svaka cast za komentar. Prvo neka Sinisa krene od sebe. Neka vrati stan koji je dobio dok mu je gospodja bila sekretar za kulturu. Ima vikendicu, neka zivi u njoj.
      Drugo, neka osnuje stranku, skupi potpise I onda uradi nesto.
      Trece, neka ostavi Novaka na miru. Vole ga I Muslimani I Hrvati I Srbi, svi koji nisu obojeni mrznjom.
      I kamo lepe srece, da na ovim prostorima imamo barem 10-ak Novaka, ovaj region bi bio idealno mesto za zivot.

544 Shares
544 Shares
Share via
Copy link