03. jun  2020. 08.10  →  18.09 | Izvor: Tanjug

Radovi na više deonica, teretnjaci na Kelebiji dva sata

BEOGRAD -

Od petlje "Sirig" do petlje "Novi Sad sever", u smeru Sirig - Novi Sad izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza do 16. avgusta, a saobraćaj se odvija dvosmerno u pravcu ka Sirigu, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, na deonici Ralja - Požarevac - Velika Plana (most Krnjevo) izvode se radovi na periodičnom održavanju mosta do 5. avgusta, a za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Nišu i saobraćaj je preusmeren na preticajnu traku u smeru ka Beogradu.

ulica, jase, tomica, put, bulevar, saobracaj, vreme

U delu puta Leskovac - Vlasotince, deonica Leskovac jug - petlja (kod Vlasotinačkog mosta), do 15. septembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju kolovoza, a saobraćaj se odvija dvosmerno, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

U zoni Batajničke petlje vrši se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije i opreme, zbog izvođenja radova na završetku izgradnje kompleksa petlje.

Za vozila koja se nakon isključenja sa auto-puta, iz smera Novog Sada i smera Čačka, kreću ka Zemunu, na deonici dužine oko 150 metara biće zauzeta desna saobraćajna traka.

Planirano trajanje izmene režima saobraćaja je do 5. aprila sledeće godine.

U delu puta petlja "Lajkovac" - petlja "Ljig“ izvode se radovi na sanaciji kanaleta u razdelnom pojasu, do 12. juna od 7.00 do 17.00 časova, a u zoni izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, u oba smera.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretnjake je dva sata, na Horgošu sat i po, a na Batrovcima sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima i naplatnim stanicama nema zadržavanja.

 

Tagovi