Pokret "Dosta je bilo" izlazi na izbore

Predsednik Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da DJB izlazi na izbore 21. juna.
Pokret "Dosta je bilo" izlazi na izbore
Foto: Dosta je bilo
"Znamo da su ovi izbori nefer i nepošteni, da će se krasti, da imamo potpuni medijski mrak - koji posebno važni za DJB - ali takvi su uslovi poslednjih 30 godina", rekao je on.
 
Dodao je da su, ipak, danas uslovi gori i naveo probleme u vezi sa biračkim spiskovima, zastrašivanjem glasača i "bugarskim vozovima".
 
Naglasio je da je ideja bojkota alat koji može da donese rezulat, ali da su Savez za Srbiju i Pokret slobodnih građana prekršili dogovor koji je postignut pre pola godine.
 
"Bojkot može da ima rezultat samo ako izbore bojkotuje cela opozicija. Inače je besmislen čin očajnih ljudi", ocenio je Radulović.
  • jugoslovenka

    02.10.2021 17:36
    covek vizije,sasa radulovic prozvao je komisiju za brojanje listica u upravnom sudu,gde se pokret djb zalio.ako neko nije procitao,obavezno to da uradi/neki od likova su mi vrlo poznati/;sasu treba podrzati;ovi nisu ni svesni sta rade,naplata uvek stigne!
  • 021

    04.06.2020 18:54
    5 glasova iz moje kuće ide za DJB. Svi ostali su partokratija!
  • Србин Бачван(ИН)

    04.06.2020 14:39
    коначно озбиљан такмац напредњачкој коалицији...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.