Ko iz Đilasovog saveza u audiju Q7 prati studente? (VIDEO)

NovostiOnline

02. 06. 2020. u 14:27

Članica "1 od 5 miliona" Valentina Reković o pritiscima

Ко из Ђиласовог савеза у аудију Q7 прати студенте? (ВИДЕО)
ČLANICA pokreta "1 od 5 miliona" Valentina Reković izjavila je danas da ova organizacija u kampanji trpi pritiske političkih protivnika, kako iz vlasti tako i iz opozicije:

- U Smederevskoj Palanci i Loznici predsednici opština stajali su ispred prostorije u kojoj smo sakupljali potpise i gledali ko ulazi, sa kim razgovaramo. Šta će funkcioner Narodne stranke u automobilu ispred centrale "1 od 5 miliona" u Novom Sadu? Da gleda studente kako prikupljaju potpise?

Šta će funkcioner DS u Aranđelovcu dok sakupljamo potpise? Da nadgleda studente? Ko to u Izvršnom odboru Saveza za Srbiju vozi "audi Q7" i prati studente na putu do Zaječara. Šta im smeta? Je l im smetaju mladi ljudi u politici? To što hoćemo da vratimo odgovornost u politiku?


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Djuradj

02.06.2020. 15:24

Bavite se vi studenti studiranjem,manite se politike.I ja sam bio student,jedino sto me je interesovalo bile su ocene u indeksu,vise ocene su znak da napredujem.Srbija je postala drzava u kojj bi svi da su politicari.Politika je nauka za sebe,nije to za svakog.