Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 2. 6. 2020.

| Politika

Niški radikali: Nikada nismo prevarili birače, otvoreni smo za saradnju sa SNS

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti
Radikali zastava FOTO ALEKSANDAR KOSTIC
Radikali pod brojem 3; Ilustracija; foto: A. K.

Korupcija je pojam koji u Srpskoj radikalnoj stranci, kako kaže prva na listi u Nišu Jelena Stojanović, ne postoji i to je jedan od razloga zašto poziva birače da glasaju za njih. Oni su deo aktuelne vlasti u gradu, a u zavisnosti od rezultata nakon izbora spremni su na ponovnu saradnju sa SNS.

U danu kada je u Srbiji proglašeno vanredno stanje - 15. marta, proglašena je i izborna lista “dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka” koju je dan pre toga predata niškoj izbornoj komisiji.

Radikali su sa jednotrećinskom listom i 21 imenom zauzeli broj 3 na glasačkim listićima, a oni koji njima daju glas, kako kaže Stojanovićeva, mogu da računaju na poverenje.

Stranka je otporna na korupciju i na afere. Dosledni smo patriotskom bloku i spremni smo da se žrtvujemo za svoj narod i državu što smo često i lično činili i pokazali - kaže Stojanovićeva.

Predsednik stranke Vojislav Šešelj je tokom vikenda posetio Niš i rekao da je SNS sada najjači i da se radikali spremaju da budu opozicija nakon ovih izbora.

jelena SRS Stojanovićeva kaže da radikali nikada nisu izneverili birače; foto: Lična arhiva

Takođe, želja im je da budu na vlasti u što više opština, a da su na to spremni potvrđuje i v.d. predsednica Okružnog odbora SRS u Nišu.

SRS će biti opozicija režimu, ali neće biti opozicija državi. Videćemo posle izbora kakav će raspored snaga biti u gradskoj Skupštini i videćemo da li ćemo i sa kim ići u neku od koalicija. Mi smo i do sada bili u koaliciji sa SNS. Zavisi sve od ljudi koji predstavljaju stanku sa kojom bismo sarađivali - kaže Stojanovićeva.

Na izbornoj listi u Nišu nema poznatijih imena, pa čak ni onih koji su u prethodnim ciklusima bili perjanice niških radikala poput Nikole Savića koji je prethodne 4 godine bio i narodni poslanik.

U gradskom odboru bilo je previranja početkom godine. Napustio ih je predsednik gradskog odbora Tihomir Perić koji je prešao u SPAS. Šešelj je rekao da je to sada sanirano, a Stanojevićeva potvrđuje.

Imali smo neke lomove početkom izbornog ciklusa. Sve je uredno sanirano. Svi opštinski odbori funkcionišu kako treba, a što se tiče Savića on nije toliko aktivan i još uvek je naš član, koliko znam i bio je na mitingu u subotu - kaže Stanojevićeva.

Pored Grada, radikali će, kako kaže Stanojevićeva, učestvovati i na izborima u svim niškim opštinama. Liste će do petka, kada je i zakonski rok, biti predate.

Kompletnu listu za Grad pogledajte - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • OO

    08:03 // 3. 6. 2020.

    Vi ne lazete samo kad spavate.Sad oce vodja da vam se jos tanka .

  • Nishki

    16:28 // 2. 6. 2020.

    Nikad nismo izneverili birace, al moze saradnja za sns koji radi sve protiv ove zemlje. Samo lud covek ce da glasa za ove klovnove.

  • Stojan

    16:17 // 2. 6. 2020.

    Od kakve Stranke, zahvaljujući Vođi vašem, na niske grane ste spali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: