Posle ovoga će ga još više voleti, sakupljač ponuda, Dibala, zvani "NE, HVALA"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.06.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Argentinac nije želeo ni da razgovara o novoj ponudi iz snova...

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Prošle godine Paulo Dibala je bio na izlaznim vratima Juventusa.

"La Hoja" je posle loše sezone bio predmet pregovora, hteli su ga Junajted, Totenhem, ali kada je posao bio gotovo završen, Argentinac je zvao menadžera i rekao da prekine, da nema nameru da ode iz Juventusa.

Navijači su to pozdravili, u klubu nisu bili baš srećni, ali ispostavilo se da su imali više sreće nego pameti. Naime, "desetka" Juventusa je igrao sjajno, u par navrata je posle majstorija gledao kao loži i direktorima, poruka je bila jasna, odnosno ono što misli o njihovim namerama prošlog leta.

Iako su u Juventusu to demantovali, oni su čak nudili 100 miliona i Dibalu za Nejmara, otac Brazilca je razgovarao sa Anjelijem, ali PSŽ je odbio tu ponudu.

Sada su spremni da prihvate nešto sličmo, doduše Juve neće Nejmara, uloge su se promenile, ali bi Ikardija ili Veratija i PSŽ je navodno spreman da ponudi novac i jednog od ove dvojice igrača za "La Hoju".

Ali, odgovor je isti, mada ni Juventus ne želi da ga se odrekne, naučili su lekciju.

Baner ispravka


"Ne, hvala", bilo je sve što je Dibala rekao na informacije da bi PSŽ mogao da mu ponudi ogromnih 15 miliona evra po sezoni, dok će u Juventusu za produžetak ugovora dobiti 10 plus bonuse.

Ali, Dibala je naslednik Ronalda u klubu, stasavaće još dve godine uz Kristijana, ispostavilo se da mogu da igraju zajedno. Argentinac ima "desetku", ona je više od broja u Juventusu, nosili su je redom, Platini, Bađo, Del Pjero, Pogba, Tevez, sada Dibala namerava da dugo bude u njegovom vlasništvu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 02.06.2020
21:07

Cuj ovo "ispostavilo se da mogu Ronaldo i Dibala da igraju zajedno" pa to su znali svi sem onog genija Sarija...Mada je i on valjda naucio gresku.

avatar
BONG83
Tuesday, 02.06.2020
15:09

Rijetki su igraci koji kazu ne velikom novcu,do sad su to bili vecinom senatori ili ti stariji igraci,a dybali svaka cast naklon do poda,buduci capitano juventusa po izjavi nedveda....