On ga zna najbolje i kaže - Rađa se vraća, ne u Inter!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.06.2020.
17:57
Izvor: Sportske.net

Da li je vreme za novi povratak?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Prošlog leta se vratio na Sardiniji, a ovog bi mogao u Rim?

Tako barem tvrdi bivši predsednik Kaljarija, Masimo Selino, koji je doveo prvi put Rađu Naingolana davne 2010. godine iz Pjaćence.

Nedavno je potvrđeno da će Naingolan morati nazad u Inter po isteku jednogodišnje pozajmicu u Kaljariju, a Masimo Selino veruje da će Belgijanac sada nazad u Romu.

"Takvog čoveka je nemoguće ne voleti. Sećam se kako me je čvrsto zagrlio kada smo se videli poslednji put. Po mom mišljenju, on će se ovog leta vratiti u Romu. To je njegov san. Rađa je sposoban da vam pruži sve što poželite
", rekao je Selino, inače sadašnji predsednik Breše.

Naingolan je postigao 33 gola na 203 utakmice za Romu, pre nego što je leta 2018. godine otišao u Inter.

Ipak, tamo je igrao samo jednu sezonu, pošto ga je Antonio Konte otpisao po dolasku 2019. godine pa je morao na pozajmicu u Kaljari.

Spekuliše se da bi sada Antonio Konte mogao da mu pruži novu šansu, pošto očigledno neće dobiti Artura Vidala, no ostaje da vidimo da li Selino zna bolje.

Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LEO-nid
Tuesday, 02.06.2020
14:09
avatar
Gile sile pravi
Monday, 01.06.2020
20:52

Selino puno prica bolje da cuti i ako zna nesto. Zasto Selino iznosi da Naingolan zeli nazad U Romu. Cak i ako zma nesto to mora da precuti iz postovanja prema Interu i njegovim navijacima on ne bi trebap da iznosi Naingolanove zelje za medije, sta ako se Naingilan ne vrati u Romu ovakvom izjavom je samo zagorcao Naingolanu ako se vrati U Inter

avatar
DVA HRAMA
Monday, 01.06.2020
18:09

Nije Selino, čoveče!