©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (ponedeljak, 1. jun): Detaljno, Bundesliga, Belorusi, Danci i još po nešto

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.06.20. | 08:06

Pogledajte najzanimljivije parove dana

KELN - RB LAJPCIG, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Nemačka 1)

Lajpcig je u strašnoj formi, a bez poraza je u poslednjih devet kola Bundeslige. Na poslednja četiri gostovanja u ovom takmičenju popularni Bikovi su uspeli da sačuvaju mrežu, a treba znati i to da je na poslednja četiri odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima došlo je UG 3+.

MINSK ISLOČ - SLUCK, 17.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Na poslednjih sedam odmeravanja ova dva rivala u svim takmičenjima palo je 0-2 gola. No, Minsk je primio najmanje po dva pogotka na poslednja tri susreta u ovom takmienju na kojima je bio domaćin.

RANDERS - HOBRO, 14.00

(Fudbal, Danska 1)

Danska Superliga je krenula žestoko, mečevi se ređaju jedan za drugim. Prvi današnji donosi zanimljivo odmeravanje. Najzanimljivije kod ovog meča je to što Randers sačuvao mrežu na poslednja četiri gostovanja istog rivala u svim takmičenjima.

MIDTTJILAND - HORSENS, 16.00

(Fudbal, Danska 1)

Midtjiland je slavio na 12 od poslednjih 13 utakmica u ovom takmičenju, a vezao je i sedam trijumfa nad ovim protivnikom, takođe u svim takmičenjima. Sem toga, sačuvao je mrežu u poslednja četiri kola.

LINGBI - KOPENHAGEN, 18.00

(Fudbal, Danska 1)

Lingbi je težak domaćin što potvrđuje statistički podatak koji kaže da nije poražen na poslednjih pet mečeva u Superligi. Što se tiče odnosa sa ovim gostom, Lingbi mu je dao najmanje po dva meča na poslednja tri odmeravanja u svim takmičenjima.

ARHUS - ODENZE, 20.00

(Fudbal, Danska 1)

Zanimnljivo je da su oba tima završila svoja poslednja tri meča u ovom takmičenju bez pobednika. UG 0-2 je došlo na poslednja četiri meča Odenzea, kao i na poslednjatri domaćinstva Arhusa u ovom takmičenju.

BNEI JEHUDA - HAPOEL K.S, 19.15

(Fudbal, Izrael 1)

Na poslednjih šest odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima palo je od 0 do 2 gola. Bnei Jehiuda je vezala osam domaćinstava u Izraelu 1 bez pobede, a poslednja tri bez postignutog gola.

URARDU - GANDAZAR, 16.30

(Fudbal, Jermenija 1)

Na redu je druygo kolo u nastavljenom šamšionatu Jermenije, a pred nama je par iz plje-aut grupe. Na četiri od poslednjih opet odmeravanja ova dva kluba u svim takmilenjima palo je tri i više golova.

HANOJ - DONG TAP, 14.00

(Fudbal, Vijetnam - kup)

Fudal se budi i u dalekom Vijetnamu, a prvo je red na kup. Odavno se ovda dva rivala nisu sastala, a na poslednja tri odmeravanja od pre nekoliko godina na dva je palo 7+.

ZBROJOVKA - DUKLA, 19.00

(Fudbal, Češka 2)

Sudar dve ekipe koje se bore za plasman u elitu, a deli ih samo tri boda. Zanimljivo je da su i jedni i drugi očajno igrali na pripremnim utakmicama, da bi potom zabeležilio trijumfe u prvom"povratničkom" kolu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara