©AFP
©AFP

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (subota): Lagano, lagano

Vreme čitanja: 4min | pon. 01.06.20. | 07:58

Pogledajte ko vam je 31. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi prošli.

ZAOKRUŽENO

MENHENGLADBAH - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:1

Iako je Borusija Menhengladbah tim čija igra zavisi od toga na koju su nogu fudbaleri ustali jedno ne možete da im osporite: na domaćem terenu se ne igraju s bodovima. Jesu ih tamo dobili Lajpcig, imenjaci iz Dortmunda i Bajer iz Leverkuzena, ali to su sve objektivno kvalitetniji sastavi. Oni ispod Menša na tabeli pred dolazak na Borusija Park znaju da je bod najviše čemu mogu da se nadaju. Unionu nije pripalo ni toliko.

Opširnije OVDE.

PADERBORN - DORTMUND (tip 2, kvota 1,35) - 1:6

Borusija Dortmund je pre nekoliko dana porazom od Bajerna u derbiju sezone ostala bez šansi za titulu, pa je overa plasmana u Ligu šampiona ostala kao cilj u Bundesligi do kraja sezone. Žuto-crni su prišli korak bliže ostvranje tog cilja pošto su kao gost deklasirali fenjeraša Paderborn sa 6:1 na krilima trostrukog strelca Džejdona Sanča. Svih šest golova su gosti postigli u drugom poluvremenu za nešto više od pola sata igre.

Opširnije OVDE.

BATE BORISOV - ISLOČ (tip 1, kvota 1,30) - 1:0

Strelac jedinog gola bio je Nemanja Milić, ovog puta pogodio je iz penala. Dovoljno da BATE Borisov zabeleži šesti trijumf i učvrsti se na liderskoj poziciji beloruskog prvenstva. Tokom maja, zaključno sa današnjim duelom sa Isločom, Nemanja Milić je odigrao četiri meča, na terenu je proveo ukupno 170 minuta i postigao pet golova. Ili još jednostavnije: mrežu rivala tresao je na svaka 34 minuta.

Opširnije OVDE.

HAMBURGER - VEHEN (tip 1, kvota 1,38) - 3:2

Vehen je propisno namučio Hamburger danas, vodio čak na Folkspark stadionu, onda u jednom momentu imao bod u džepu posle izjednačenja u 57. minutu, da bi na kraju ipak poklekao. Junak današnje pobede Hamburgera je vezista David Kinsombi, dvostruki strelac - u 14. minutu za 1:1 i u 76. za konačnih 3:2.

Opširnije OVDE.

DINAMO DREZDEN - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,55) - 0:2

Štutgart je bio siguran u Drezdenu, čime je na najbolji način valorizovao trijumf u derbiju (protiv Hamburgera) u prošloj rundi. Švabe su povele već posle dvadestak minuta igre i dugi držale vođstvo da bi Čurlinov u samom finišu meča duplirao prednost i overio trijumf gostiju koji su na dobrom putu da se vrate u Bundesligu.

RIJEKA - OSIJEK (tip 1, kvota 1,50) rezultat 3:2

Mnogo muke, mnogo preokreta, ali na kraju osmeh na vašem licu. Strašan meč videli smo u okviru hrvatskog kupa. Osijek je igrao sjajno tokom prvog poluvremena. I ne samo to. Golovima Bočkaja gosti su u 48. minutu imali dva gola viška. Ipak, Rijeka se prenula. Pogodak Murića vam je vratio nadu. A onda smo videli paklen finiš Riječana. Čolak je izjednačio rezultat, da bbi u 86. minutu Jatake režirao preokret.

TSC – JAVOR (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 6:1

Strašan fudbal igra ekipa iz Bačke Topole, i sa pravom je ozbiljan kandidat za mesto koje vodi u Evropu. Kao da nismo imali pauzu, tako su odigrali igrači Zoltana Saba. Vladimir Silađi i Đuro Zec su postigli po dva gola, Janko Tumbasević i Nenad Lukić po jedan, mada je možda meč prelomio Borko Duronjić. Odlinim kretanjima razvalio je odbranu Javora. Sve je na ovom meču bilo rešeno posle prvog poluvremena. Lako uhvaćena kvota 1,20.

Opširnije OVDE

PARDUBICE - SLOVAN (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 5:0

Igra mačke i miša u čekoj drugoj ligi. Pardubice su se našalile sa nedoraslim rivalom. Gosti su izdržali 14 minuta. Sve posle toga se može opisati u nekoliko reči – dominacija jednog tima. Posle prvog poluvremena bilo je 4:0 za domaćina. Blistao je na ovom meču Halvati, strelac tri gola.

RUH BREST – DINAMO BREST (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 1:4

Sada je već jasno: Dinamo iz Bresta će jedini ove sezone moći da stane na crtu BATE Borisovu u prvenstvu Belorusije. Morao je aktuelni šampion da se dobro pomuči u gradskom derbiju. Ruh je poveo u 14. minutu. Sigurno vam u tom trenutku nije bilo prijatno da pratite dešavanja. Ipak, Dinamo je u 30. minutu izjednačio. I drugo poluvreme odigrao jako dominantno. 

PRECRTANO

VEJLE BOLDKLUB – NASTVED (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:1

Meč iz druge danske lige nije vam doneo sreću. Vejle je bio apsolutni favorit. I pored vođstva gostiju od trećeg minuta, domaćin se brzo konsolidovao. Vejle je izjednačio u desetom minutu preko Jansena. I tu je bio kraj. Vejl nije uspeo da skrši otpor borbenih gostiju. 


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara