31. maj  2020. 22.03  →  22.48 | Izvor: RTV (Rade Macet)

TSC deklasirao Javor

BAČKA TOPOLA -

U pretposlednjem meču 27. kola Ling long superlige, TSC je deklasirao Javor 6:1.

video icon

Fudbaleri iz Bačke Topole pauzu u šampionatu iskoristili su na pravi način i već protiv Javora napravili su veliki korak ka osvajanju četvrtog mesta koje bi moglo da im donese i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Da će u susretu sa ekipom iz Ivanjice domaći biti dominantni, naslutilo se već u petom minutu kada je Silađi prvi put matirao Lazovića, 2:0 na semaforu bilo je već u 21.minutu, kada se iskusni Tumbasević našao na pravom mestu posle kornera.

Gosti su najbliži golu bili u 25.minutu, ali se posle gužve na gol liniji domaćih, sudija Bojan Nikolić nije oglasio.

Već na startu drugog poluvremena, Zec je definitivno rešio pitanje pobednika, a katastrofu Javora nagovestio je Lukić kojem nije bilo teško da pogodi mrežu zapaženog Lazovića u 65.minutu.

Deset minuta kasnije, Petković je postigao počasni pogodak za Javor, da bi se Silađi već u narednom napadu drugi put upisao u listu strelaca, a u samom finišu meča, i Zec je postigao drugi pogodak za konačnih 6:1 u Senti.

Sa nova 3 boda, TSC je na pravi način iskoristio remi u duelu Vojvodine i Čukaričkog i sada zauzima četvrto mesto na tabeli, sa 5 bodova više od Beograđana.

Ekipu iz Bačke Topole u narednom kolu očekuje duel sa Proleterom u Novom Sadu, a potom dočekuju novog šampiona Crvenu zvezdu i gostuje kod Radničkog u Nišu.

 

 

Tagovi
Srodne vesti