(©Reuters)
(©Reuters)

Fred se vratio tamo gde ga obožavaju

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 21:19

Idol navijača došao da završi karijeru

Navijači Fluminenzea su dobili najlepši poklon večeras. Idol se vratio u klub!

Iskusni napadač Fred (36) je danas i zvanično potrvđen kao novo pojačanje Fluminenzea. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom u kojem je proveo najlepše dane karijere i postao njegov treći najbolji strelac u istoriji (172 gola na 288 mečeva).

Izabrane vesti

Fred je od 2009. do 2016. godine nosio dres velikana iz Rio de Žaneira i u tom periodu postao miljenik navijača. Sa njim kao udarnom iglom, Flu je osvojio titule šampion države 2010. i 2012. godine i lokalno Karioka prvenstvo. Fred je u tom periodu dva puta bio biran za najboljeg igrača godine u Brazilu, a tri puta je bio najbolji strelac prvenstva. Igrama u Fluminenseu je izborio i status standardnog reprezentativca.

Napustio je klub 2016. godine i posle toga igrao za Atletiko Mineiro i Kruzeiro sa kojim je prošle sezone ispao u drugu ligu i tako postao slobodan igrač. Mesecima se šuškalo o njegovom povratku u tabor Trikolora, a na kraju je pristao da igra za duplo manju platu od on koju je imao u Kruzeiru i koja je iznosila oko 2.000.000 evra godišnje. U Fluminenseu će sada igrati za oko 800.000 evra gdipnje plus procente od prava na imidž. 


tagovi

FredFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara